Μυρτώ Αλικάκη: Από ένα σχόλιο στα social ξεκίνησε ότι έχω νευρική ανορεξία

Συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10» έδωσε η Μυρτώ Αλικάκη. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός αναφέρθηκε στα σχόλια που της έχουν γίνει κατά καιρούς και στο γεγονός πως έχει γραφτεί ότι έχει νευρική ανορεξία.

«Δεν ξέρω αν μπορώ να θυμηθώ το χειρότερο πράγμα που έχω ακούσει ποτέ, σίγουρα έχουν υπάρξει. Με ενοχλεί πάντα η αναπαραγωγή ψευδών πληροφοριών, δήθεν ειδήσεων. Γενικά αυτό που με ενοχλεί στο σήμερα, είναι ότι επειδή τα πράγματα δεν διασταυρώνονται και μετά αναπαράγονται πάρα πολύ, μπορεί κάτι που δεν βασίζεται πουθενά, όπως ένα σχόλιο που έγραψε κάποιος για σένα στο Instagram, ξαφνικά να γίνει είδηση. Γιατί οι συνάδελφοι σας, στις εκπομπές και στα sites, έχουν μια ανάγκη από υλικό», ανέφερε η Μυρτώ Αλικάκη.

Στη συνέχεια σημείωσε πως: «Κάποια στιγμή είχε γράψει κάποιος κάτω από μια φωτογραφία ότι είναι σαν να έχω νευρική ανορεξία. Αυτό, που είναι ένα σχόλιο απολύτως θεμιτό και δεν έχω κανένα θέμα με το οποιοδήποτε σχόλιο, μετά αυτό έγινε ότι «εγώ έχω νευρική ανορεξία». Δηλαδή το χαλασμένο τηλέφωνο, μέχρι που με πήραν άνθρωποι να με ρωτήσουν αν είμαι καλά».

«Λίγο, σίγουρα σε περιορίζει στον τρόπο που θα εκφραστείς δημόσια, εννοώ πως λίγο προσέχεις. Δεν προσέχω το πώς ζω την ζωή μου, για να πω την αλήθεια, το που θα πάω και τι θα κάνω, αλλά το τι θα ανεβάσω και τα λοιπά… Και πάλι θεωρώ ότι τηρουμένων των αναλογιών το προφίλ μου είναι απίστευτα κοντά σε αυτό που είμαι», εξήγησε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ