Λύγισε η Κάρμεν Ρουγγέρη για τον θάνατο του Αλέξανδρου Κομπόγιωργα: «Ήταν παιδί μου, εγώ τον μεγάλωσα»

Η Κάρμεν Ρουγγέρη και η Χριστίνα Κουλουμπή βρέθηκαν καλεσμένες στην εκπομπή του Τάσου Ιορδανίδη. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μητέρα και κόρη αναφέρθηκαν και στον θάνατο του ηθοποιού Αλέξανδρου Κομπόγιωργα, με την Κάρμεν Ρουγγέρη να λυγίζει.

«Σας είδα στεναχωρημένες όταν ήρθα και το μαζί αυτό δείχνει το πόσο οικογένεια είστε εδώ πέρα στις δουλειές που κάνετε. Θα θέλατε να αναφερθείτε; Ή δεν θέλετε; Αν δεν θέλετε, το λέω από τώρα ότι προχωράμε», ανέφερε αρχικά ο Τάσος Ιορδανίδης.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη εμφανώς συγκινημένη πήρε τον λόγο και είπε: «Θα ήθελα εγώ να αναφερθώ, ναι. Ο Κομπόγιωργας ο Αλέξανδρος ήταν παιδί μου, εγώ τον μεγάλωσα».

«Ήμασταν μια γροθιά παιδιών τότε, 12χρονων παιδιών, που είχαμε μια πολύ ωραία ομάδα, ήταν δασκάλα μας η Κάρμεν και καταλαβαίνεις… 12 χρονών παιδιά περιμέναμε πως και πως να συναντηθούμε το Σάββατο για να δημιουργήσουμε κόσμους κάνοντας πρόβες.

Είχα την ευτυχία να τον έχω φίλο μου, κολλητό. Δηλαδή ταιριάξαμε γιατί είχαμε τα ίδια ενδιαφέροντα και τα ίδια ταλέντα, γιατί ήταν ένας εξαιρετικός ηθοποιός αλλά και εξαιρετικός σκηνογράφος και ενδυματολόγος», εξήγησε η Χριστίνα Κουλουμπή.

Στη συνέχεια η Κάρμεν Ρουγγέρη σημείωσε πως: «Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν μάζεψα 30 παιδιά, μέσα στα οποία ήταν και ο Αλέξανδρος, ήταν να τους διαβάσω ένα έργο και τους ζήτησα να μου κάνουν μια αφίσα το άλλο Σάββατο, πώς θα το διαφημίζαμε. Ξεχώρισα δύο αφίσες, ήταν της Χριστίνας και του Αλέξανδρου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ