Μόνικα Μπελούτσι: Η Ελλάδα είναι μέρος της ύπαρξής μου

Την αγάπη της για την Ελλάδα εξέφρασε άλλη μια φορά η Μόνικα Μπελούτσι. Η Ιταλίδα σταρ μιλώντας στην κάμερα του Mega είπε μεταξύ άλλων ότι η χώρα μας είναι μέρος της ύπαρξής της.

Αφού μάγεψε στο Ηρώδειο ερμηνεύοντας τις “Επιστολές και αναμνήσεις της Μαρία Κάλλας”, η Μόνικα Μπελούτσι είπε: “Ήταν απίστευτο! Οι άνθρωποι ήταν τόσο θερμοί”.

Και πρόσθεσε: “Είμαι τόσο γεμάτη από τα αισθήματα που ένιωσα στη σκηνή και αλήθεια αυτή η σχέση με το κοινό ήταν απίστευτη… Είναι απίστευτο που μέσω της δουλειά μας έχουμε ευκαιρία να  δούμε όλα αυτά τα εκπληκτικά μέρη και να έρθουμε σε επαφή με αυτήν την όμορφη κουλτούρα. Είναι τιμή μου που έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε αυτό το έργο εδώ.  Δεν θα το ξεχάσω ποτέ” είπε.

Μόνικα Μπελούτσι

Όσο για το τι θα πάρει μαζί της στην Ιταλία από την Ελλάδα, τόνισε: “Αγαπώ την Ελλάδα, όλοι το ξέρουν. Η Ελλάδα είναι μέρος της ύπαρξής μου και έρχομαι όποτε μπορώ. Λυπάμαι που πρέπει να φύγω αύριο. Θα ήθελα να μείνω περισσότερο γιατί δεν ξέρω καλά την Αθήνα.

Αγαπώ πολύ την ανάμειξη της ανατολίτικης και μεσογειακής κουλτούρας. Γι’ αυτό αισθάνομαι σαν το σπίτι μου όταν είμαι εδώ γιατί είμαι και εγώ από τη Μεσόγειο”.

Η αγάπη του ελληνικού κοινού για την Ιταλίδα σταρ είναι τόσο μεγάλη, που “εξαφάνισε” σε χρόνο ρεκόρ τα εισιτήρια των πρώτων δύο παραστάσεων, οδηγώντας τους διοργανωτές να προσθέσουν μια ακόμα μέρα για να καλύψουν τις ανάγκες της πρωτοφανούς ζήτησης.

Η αισθαντική ερμηνεία από την Μόνικα Μπελούτσι των αδημοσίευτων κείμενων και επιστολών της Ελληνίδας ντίβας της όπερας, υπό τον τίτλο “Maria Callas: Lettres & Mémoires” (“Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις”) έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2019 στο θέατρο Marigny στο Παρίσι και συνεχίστηκε με μια μια sold out περιοδεία όπου και αν ανέβηκε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ