Χαμός στον ΣΚΑΪ: Ο Μουτσινάς “άρπαξε” τη Μόνικα Μπελούτσι από τη Μαλέσκου

Έντονο παρασκήνιο υπήρξε στον ΣΚΑΙ γύρω από τη Μόνικα Μπελούτσι, τον Νίκο Μουτσινά και την Ιωάννα Μαλέσκου καθώς αν και αρχικά είχε προγραμματιστεί η συνέντευξη της Ιταλίδας καλλονής στο “Love it” της Ιωάννας Μαλέσκου, τελικά ο Νίκος Μουτσινάς έκλεψε τελευταία στιγμή τη χολιγουντιανή ηθοποιό από τα χέρια της ξανθιάς παρουσιάστριας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso”, οι υπεύθυνοι του καναλιού βλέποντας τα χαμηλά νούμερα του “Love it”, αποφάσισαν να “πασάρουν” την ηθοποιό στο “Καλό Μεσημεράκι” του Μουτσινά που και καλύτερα νούμερα τηλεθέασης κάνει και περισσότερο γκελ έχει στο τηλεοπτικό κοινό.

Η ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά με τη Μόνικα Μπελούτσι

Η συνέντευξη έγινε την Κυριακή και προβλήθηκε χθες το μεσημέρι, με αφορμή τις παραστάσεις “Επιστολές και αναμνήσεις” στο Ηρώδειο, στις οποίες η Μπελούτσι υποδύεται την τεράστια Κάλλας. Μία παράσταση που φέρνει στο φως άγνωστες πτυχές της Κάλλας, από την καριέρα της μεγάλης ντίβας και τα πρώτα της χρόνια στη Νέα Υόρκη ως τα πολεμικά χρόνια στην Αθήνα και τον καταστροφικό έρωτα για τον Αριστοτέλη Ωνάση.

«Εμπνεύστηκα από την προσωπικότητα της Μαρίας Κάλλας», δήλωσε η εκτυφλωτική ηθοποιός. «Θα ήθελα πολύ να καταλαβαίνω τη γλώσσα σας, είναι πολύ όμορφη. Πρέπει να πω ότι εμπνεύστηκα από την προσωπικότητα της Μαρίας Κάλλας, ανάμεσα στη ντίβα και τη σπουδαία γυναίκα, αλλά και την ίδια στιγμή μια γυναίκα με απλή καρδιά», είπε η Μόνικα Μπελούτσι.

«Πιστεύω ότι αυτή της η προσωπικότητα δημιουργεί έναν χαρακτήρα τόσο ανθρώπινο, και γι’ αυτό ήταν τόσο δυνατή, τόσο θαρραλέα, και την ίδια στιγμή τόσο ευαίσθητη και εύθραυστη, τόσο ευάλωτη, και γι’ αυτό είναι πηγή έμπνευσης ακόμα και σήμερα» τόνισε η Ιταλίδα ηθοποιός, η οποία όταν ρωτήθηκε εάν αυτή είναι η εποχή που πρέπει να δοθεί φως στο κομμάτι του συναισθήματος, υποστήριξε ότι «αυτή την περίοδο πιο πολύ από ποτέ, χρειαζόμαστε την ποίηση, την ομορφιά και την ανθρωπιά».

Εκτός από τα επαγγελματικά, η κουβέντα πήγε και στα πιο προσωπικά, με την ηθοποιό να λέει πως νεότερη είχε ως στόχο μόνο την καριέρα της αλλά τώρα που έχει γίνει μητέρα η μόνη της προτεραιότητα είναι τα παιδιά της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ