Μιμή Ντενίση: Η Μαριτίνα όταν ήταν μικρή θεωρούσε ότι είμαι πολύ κακή μαμά

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη έδωσε η Μιμή Ντενίση. Μεταξύ άλλων, η επιτυχημένη ηθοποιός αναφέρθηκε και στην κόρη της Μαριτίνα και στην σχέση τους.

«Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνει μια γυναίκα μόνη της ένα παιδί, γιατί πρέπει να κρατάς δύο ρόλους. Ακόμα και τώρα που η Μαριτίνα είναι 23 ετών, προ ημερών μου είπε: «Μαμά πολλές φορές έχω την ανάγκη να είσαι πιο μαμά, να είσαι στο σπίτι, να αγκαλιαζόμαστε, να μαγειρέψεις, παρά μπαμπάς. Και πολλές φορές είσαι πιο μπαμπάς».

Της είπα ότι έχει δίκιο, αλλά δεν υπάρχει κάποιος άλλος και πρέπει να είμαι «μαμά-μπαμπάς». Φαντάζομαι ότι σε γυναίκες αλλά και σε άνδρες που έχουν επαγγέλματα πιο περιορισμένα οικονομικά, είναι πάρα πολύ δύσκολο», είπε αρχικά, σε σχέση με την κόρη της, η Μιμή Ντενίση.

Ακόμα, εξήγησε ότι: «Την Μαριτίνα την ενημέρωσα για την πραγματικότητα της όταν ήταν 2 ετών. Θεωρώ ότι πρέπει να λέμε την αλήθεια για όλα τα πράγματα. Δεν είναι μόνο για το θέμα αυτό, είναι για οτιδήποτε. Για παράδειγμα, ένας άνθρωπος που είναι gay, να βασανίζεται 30 χρόνια και στα 30 του να λέει: «Ξέρετε, εγώ έχω αυτή την τάση», είναι ένα βασανιστήριο που αποκλείεται ο άνθρωπος να μην έχει αποκτήσει προβλήματα ψυχολογικά».

«Θεωρούσε ότι είμαι πολύ κακή μαμά»

Σ’ άλλο σημείο της συνέντευξης η Μιμή Ντενίση εξομολογήθηκε: «Η Μαριτίνα όταν ήταν μικρή και εγώ πήγαινα στο θέατρο, θεωρούσε ότι είμαι πολύ κακή μαμά γιατί έφευγα κάθε βράδυ. Έλεγε πού πας κάθε βράδυ και φεύγεις και της έλεγα: «Δεν βγαίνω, πάω στη δουλειά μου, δεν είναι πρωινή δουλειά».

Δεν είχα όμως τις συγκρούσεις αυτές που έχει μάνα και κόρη στην εφηβεία που η κόρη ανταγωνίζεται τη μάνα ή ζηλεύει. Είχα το αντίθετο, Δηλαδή, να ξυπνάω και να είμαι τέρας και να είμαι κουρασμένη και η Μαριτίνα να λέει: «Τι ωραία που είσαι, έχω την πιο ωραία μαμά». Δεν είχε ανταγωνισμό».

«Υπήρχε ένα bullying προς την Μαριτίνα επειδή ήταν «Η κόρη της Ντενίση», πράγμα που είναι άδικο γιατί δεν το εκμεταλλεύτηκε ποτέ. Όταν το bullying ήταν μεγάλο, πήγα κι εγώ στο σχολείο, έπιασα κι ένα παιδάκι από το αφτί και του εξήγησα: «Μην το κάνεις αυτό, μην ενοχλείς το παιδί μου». Είχε αποτέλεσμα η κίνησή μου.

Πάντα είναι καλό να βλέπουν ότι η μαμά υπάρχει. Δεν πιστεύω στις ανύπαρκτες μαμάδες που έχουν μία νταντά και η μαμά είναι «Αχ είμαι πολύ απασχολημένη». Εγώ είμαι πάρα πολύ απασχολημένη αλλά πιστεύω ότι δεν έχασα ποτέ τον έλεγχο της Μαριτίνας. Πάντα ήξερα τι έκανε. Πάντα αισθανόταν ότι είμαι πάνω απ’ το κεφάλι της και ας έλλειπα. Πάντα παρακολουθούσα και πιστεύω ότι είναι απαραίτητο στην εποχή μας», ανέφερε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ