Χάλι Μπέρι: Η αηδιαστική ανακάλυψη σε σέξι φωτογραφία στην παραλία

Η Χάλι Μπέρι είναι από τις πιο γνωστές ηθοποιούς του Χόλιγουντ και έχει εκατομμύρια ακολούθους στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram. Η ηθοποιός πριν από λίγες μέρες θέλησε να κάνει ένα νέο post, όμως οι ακόλουθοί της έκαναν μία αηδιαστική ανακάλυψη.

Στην φωτογραφία την βλέπουμε να ποζάρει καθισμένη σε ένα βράχο και φορώντας μαύρα εσώρουχα κατά τη διάρκεια μιας απόδρασης στην έρημο, αλλά οι θαυμαστές της επικεντρώθηκαν σε κάτι που θυμίζει… περιττώματα, τα οποία και βρίσκονται ελάχιστα πιο μπροστά από την ηθοποιό.

«Δεν μπορούσα να κρύψω αυτούς τους βράχους», έγραψε η Χάλι Μπέρι στη λεζάντα της φωτογραφίας προσθέτοντας και ένα emoji που κλείνει το μάτι. Κάτω από την δημοσίευση εκατοντάδες ακόλουθοί της άφησαν τα μηνύματά τους, με τους περισσότερους να ασχολούνται με αυτά που μοιάζουν με περιττώματα.

Χάλι Μπέρι
Πηγή: Instagram/halleberry

Ένας χρήστης έγραψε: «Είμαι ο μόνος που βλέπω τα κακά;». Ενώ ένας άλλος σημείωσε ότι: «Αυτά δεν μοιάζουν με βράχους…». Ακόμα, κάποιοι θεώρησαν ότι αυτά που φαίνονται στην φωτογραφία θα μπορούσαν να είναι απλώς αποξηραμένα φύκια ή κοράλλια, όμως η πλειοψηφία ήταν πεπεισμένη ότι ήταν ακαθαρσίες.

Καθώς τα σχόλια αυξάνονταν, η Χάλι Μπέρι δεν μπορούσε παρά να απαντήσει, γνωστοποιώντας στους ακόλουθούς της ότι ήξερε ότι υπήρχαν ακαθαρσίες στη φωτογραφία της, αλλά παρόλα αυτά επέλεξε να τη μοιραστεί. «Γιατί όχι; Είναι αυτό που είναι», έγραψε η ηθοποιός και πρόσθεσε ότι δεν πιστεύει ότι είναι ανθρώπινα περιττώματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Berry (@halleberry)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ