Μετάνιωσε που πήγε σε γενέθλια ο Brian May των Queen – Βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

“Ίσως να έλαβα την λάθος απόφαση, να πάω σε μία φιλική συγκέντρωση γενεθλίων. Έμοιαζε ασφαλής κατάσταση”, δήλωσε ο κιθαρίστας των Queen, ο Brian May, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Επρόκειτο για μία φιλική συγκέντρωση γενεθλίων σε σπίτι, αλλά χωρίς μάσκες. Ο διάσημος μουσικός δηλώνει ότι “νιώθει πολύ άσχημα” και ότι είναι “η χειρότερη γρίπη που μπορείς να περάσεις”.

Όπως εξήγησε ο ίδιος στα κοινωνικά δίκτυα, είχε πάει μαζί με την σύζυγό του Anita Dobson, σε ένα γεύμα γενεθλίων κάποιου φίλου τους. Θεώρησαν ότι θα βρίσκονταν μέσα σε μία ασφαλή φούσκα. Ο May το βρίσκει ιδιαίτερα ειρωνικό, διότι το ζευγάρι πρόσεχε πάρα πολύ τους τελευταίους 20 μήνες.

Ώσπου, το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου αποφάσισαν να πάνε στο γεύμα γενεθλίων όπου είχαν προσκληθεί, θεωρώντας μάλιστα ότι αυτή είναι η πιο ακραία κοινωνική εκδήλωση στην οποία θα μπορούσαν να συμμετάσχουν…! Υποτίθεται ότι όλοι ήταν εμβολιασμένοι και τεσταρισμένοι και προσεκτικοί.

“Βέβαια ξέραμε ότι αναλαμβάναμε έναν κάποιον κίνδυνο πηγαίνοντας στο πάρτι”, συνεχίζει ο Brian May… “αλλά μάλλον πήραμε την λάθος απόφαση”.

“Αυτή η μετάλλαξη διασπείρεται με τεράστια ευκολία και ταχύτητα. Σίγουρα δεν θέλεις να χαλάσεις τα Χριστούγεννά σου”. Τελικά, οκτώ άτομα βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό, από εκείνο το πάρτι γενεθλίων.

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 3 το πρωί, ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “After Midnight… όπως έλεγε και ο J.J. Cale”, με πολλή και καλή μουσική).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ