Μετά τον «Μαθιό», χωρίζει και η «Βασιλική»: Διαζύγιο για την Μαριλίτα Λαμπροπούλου και τον Γιάννη Νταλιάνη

Έπειτα από 18 χρόνια κοινής πορείας, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης πήραν από κοινού την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ – ΠΗΓΗ: Realnews

Εκείνη, αγαπημένη πρωταγωνίστρια της δραματικής σειράς «Σασμός», που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Εκείνος, ένας καταξιωμένος θεατράνθρωπος που το κοινό τον παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον στον δεύτερο κύκλο της καθημερινής σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών» από το ίδιο κανάλι.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης, σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές της Realnews, έπειτα από 18 χρόνια κοινής πορείας, αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον γάμο τους, έχοντας πάντα ως απόλυτη προτεραιότητα τα δύο παιδιά τους.

Η κρίση στη σχέση των δύο καταξιωμένων ηθοποιών τον τελευταίο καιρό δεν ξεπεράστηκε κι έτσι έλαβαν από κοινού την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της «R», ζουν ακόμα κάτω από την ίδια στέγη, ενώ συνεργάζονται και θεατρικά στην παράσταση «Οι Τσέντσι», που έκανε πρεμιέρα χθες στη σκηνή «Ωμέγα» του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Ο Γ. Νταλιάνης υπογράφει τη μετάφραση και πρωταγωνιστεί ως Φραντσέσκο Τσέντσι, καθώς και ως Δικαστής, ενώ η Μ. Λαμπροπούλου σκηνοθετεί. Το έργο του Πέρσι Σέλεϊ, ενός εκ των σημαντικότερων εκπροσώπων του βρετανικού ρομαντισμού του 19ου αιώνα, παρουσιάζει μια ιστορία κακοποίησης και πατροκτονίας, που έλαβε χώρα σε μια γνωστή αρχοντική οικογένεια της Ρώμης του 1600.

Ο Γ. Νταλιάνης και η Μ. Λαμπροπούλου γνωρίστηκαν και έγιναν ζευγάρι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Ίχνη», που προβλήθηκε το 2007. Δύο χρόνια μετά, το ζευγάρι παντρεύτηκε και απέκτησε δύο κόρες, τη Μαρίνα και την Έλλη. Μάλιστα, η 12χρονη Έλλη έχει κάνει το ντεμπούτο της στην υποκριτική, αφού συμμετείχε στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ «Αγάπη παράνομη», κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Ο δημοφιλής ηθοποιός έχει σπουδαίες περγαμηνές στο θέατρο αλλά και στην τηλεόραση, μέσα από την οποία γνώρισε πρωτόγνωρη επιτυχία, καθώς συμμετείχε στις «Άγριες μέλισσες». Αντίστοιχα, η Μ. Ηλιοπούλου, πέρα από την πορεία που έχει διαγράψει στο θέατρο ως ηθοποιός και σκηνοθέτης, έχει χαρίσει στο τηλεοπτικό κοινό συγκλονιστικές στιγμές εδώ και τρεις σεζόν που παίζεται η σαρωτική σειρά «Σασμός».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ