Μέγκαν Μαρκλ: Το μεγάλο «comeback» και η αναζήτηση γκουρού δημοσίων σχέσεων για να αυξήσει τη δημοτικότητά της στη Βρετανία

Η Μέγκαν Μαρκλ αναζητά έναν γκουρού δημοσίων σχέσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο προκειμένου κερδίσει πόντους όσον αφορά στη δημοτικότητά της στη Βρετανία. Ωστόσο, πολλοί θεωρούν ότι αυτό δεν θα είναι εύκολη υπόθεση με δεδομένο ότι οι Sussexes δεν έχουν τη φήμη ότι ακούν εύκολα τις συμβουλές που τους δίνουν, σύμφωνα με την Daily Mail.

Κέιτ Μίντλετον: Έγινε επαναπροσέγγιση με την Μέγκαν Μαρκλ – Την πήρε τηλέφωνο με τις ευλογίες του βασιλιά Καρόλου

Τα σχέδια της Μέγκαν Μαρκλ

Η Δούκισσα του Sussex αναζητά επαγγελματική βοήθεια για να κερδίσει πιο θετική δημοσιότητα στη Βρετανία τόσο η ίδια όσο και το Archewell, το ίδρυμα που διευθύνει με τον πρίγκιπα Χάρι στην Καλιφόρνια.

Η πρόσληψη ενός διάσημου συμβούλου δημοσίων σχέσεων θα τη βοηθήσει επίσης εν μέσω φημών για την επιστροφή του blog της (The Tig), ειδικά μετά την εκτόξευση της αξίας της εταιρείας GOOP της φίλης της Gwyneth Paltrow στα 250 εκατομμύρια δολάρια την περίοδο των Χριστουγέννων.

Πρίγκιπας Χάρι: Στρίπερ απειλεί να δώσει στην δημοσιότητα ολόγυμνες φωτογραφίες του – Τον αποκαλεί «πρίγκιπα της διασκέδασης»

Η αναζήτηση ενός στελέχους δημοσίων σχέσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ένα ακόμη σημάδι ότι το 2024 είναι η χρονιά που οι Sussexes θα κάνουν επανεκκίνηση και φαίνεται ότι, παρά το γεγονός ότι είναι ευτυχισμένοι στην Καλιφόρνια, θέλουν να κάνουν περισσότερα πράγματα στη Βρετανία.

«Ο Χάρι και η Μέγκαν δεν ακούνε τις συμβουλές»

Ωστόσο, ένας ειδικός επί των δημοσίων σχέσεων με έδρα το Λονδίνο είπε στη MailOnline σήμερα: «Αυτό είναι ένα @@@@ σάντουιτς που πολλά στελέχη δημοσίων σχέσεων δεν θα είναι πρόθυμα να φάνε. Πολλοί θα το αρνηθούν. Η εκπροσώπηση του ζευγαριού στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι μια δελεαστική σκέψη, αλλά δεν έχουν τη φήμη ότι ακούν συμβουλές. Ποιο θα ήταν το νόημα;».

Πριν από ένα χρόνο, τα απομνημονεύματα του Χάρι, Spare, έγιναν παγκόσμιο μπεστ σέλερ, αλλά οι επιθέσεις του στην οικογένειά του οδήγησαν σε πτώση της δημοτικότητάς του και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού. Το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix έλαβε κακές κριτικές, απορρίφθηκαν από το Spotify και μάλιστα ταπεινώθηκαν σε εκατομμύρια θεατές στο South Park και στο Family Guy.

Όλα τα παραπάνω γίνονται γνωστά, καθώς ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται έτοιμος να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάιο για μια λειτουργία στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου για τον εορτασμό της 10ης επετείου των Αγώνων Invictus.

Ένας γνώστης είπε στη MailOnline σήμερα ότι οι Σάσεξ βλέπουν μια ευκαιρία να ανοίγεται στη Βρετανία, με δεδομένη την αποδυνάμωση της μοναρχίας λόγω της ασθένειας του βασιλιά Καρόλου και την επιλογή του Γουίλιαμ να μην βγει μπροστά, προκειμένου να στηρίξει την Κέιτ μετά την επέμβαση στην κοιλιά της.

Ωστόσο, η πηγή είπε ότι οι ειδικοί των δημοσίων σχέσεων μπορεί να είναι επιφυλακτικοί επειδή φοβούνται ότι η Μέγκαν και ο Χάρι μπορεί να μην λάβουν υπόψη τις συμβουλές τους λόγω ορισμένων αποφάσεων που έλαβαν μετά το Megxit, συμπεριλαμβανομένων των επιθέσεων στην βασιλική οικογένεια.

Η ευκαιρία του Χάρι και της Μέγκαν

«Η βασιλική οικογένεια φαίνεται ότι έχει περιορισμένο “προσωπικό” και είναι αρκετά ηλικιωμένη», είπε η πηγή, προσθέτοντας: «Οι Σάσεξ έχουν πρόβλημα δημοτικότητας και μπορούν να δουν ότι υπάρχει μια ευκαιρία να παρέμβουν για να καλύψουν ένα κενό εδώ με τη δική τους δουλειά. Υπάρχει επίσης αυξανόμενος θόρυβος στην πολιτεία ότι ο Χάρι θα ήθελε να εκτελέσει ξανά καθήκοντα για λογαριασμό του πατέρα του».

Ο ειδικός πρόσθεσε: «Οι Αμερικανοί σταρ περιμένουν επίσης συχνά από τους PR τους να περνούν τον χρόνο τους φωνάζοντας στους ανθρώπους. Αυτό δεν θα είναι ελκυστικό ούτε στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου τα πράγματα γίνονται μάλλον διαφορετικά».

Η Δούκισσα του Sussex έστειλε ένα προσωπικό μαγνητοσκοπημένο μήνυμα στη μνήμη του «αγαπητού της φίλου» Oli Juste, ο οποίος την σύστησε στο Mayhew Trust και στο σπίτι ζώων στο βορειοδυτικό Λονδίνο.

Ο ειδικός σε θέματα επωνύμων, Nick Ede, δήλωσε στη MailOnline σήμερα ότι η εμφάνιση σοκ στο διαδίκτυο στο Ηνωμένο Βασίλειο αποκάλυψε πολλά για τα σχέδια της Δούκισσας και ότι θέλει ακόμα να εργαστεί εδώ.

Είπε: «Νομίζω ότι το Ηνωμένο Βασίλειο εξακολουθεί να είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος για να έχει η Μέγκαν παρουσία και να έχει ισχυρό θετικό PR. Της αρέσει πραγματικά το Ηνωμένο Βασίλειο και οι Βρετανοί».

«Θα πίστευα ότι είναι πολύ σημαντικό για εκείνη να φέρει μια θετική στροφή στην καλή της δουλειά και τη φιλανθρωπική της πλευρά, ακόμη και πρόσφατα με τη δουλειά που κάνει με το Mayhew έδειξε τη δέσμευσή της στους σκοπούς που την ενδιαφέρουν».

Και πρόσθεσε: «Αν πρόκειται να αρχίσει να προωθεί επωνυμίες lifestyle στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Μέγκαν γνωρίζει ότι το καταναλωτικό κοινό, αν και μικρότερο από τη Βόρεια Αμερική, γνωρίζει καλά το στυλ και λατρεύει την εμφάνισή της και την ευαισθησία της στη μόδα».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ