Μέγκαν Μαρκλ: Το αινιγματικό post της πρώην κολλητής της – Αναφέρεται σε εκείνη;

Η πρώην κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ, Τζέσικα Μαλρόνεϊ, ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα αινιγματικό απόφθεγμα, αναφορικά με τα «ψέματα» τρία χρόνια μετά την κατάρρευση της φιλίας τους.

Η Τζέσικα Μαλρόνεϊ δεν ήταν μία απλή φίλη της Μαρκλ, αλλά μία από τους πιο κοντινούς της ανθρώπους, που την στήριζαν έμπρακτα σε κάθε της απόφαση. Οπότε το γεγονός πως ο δεσμός τους έσπασε συνεχίζει να απασχολεί έντονα όσους ασχολούνται με την βασιλική οικογένεια.

Η Μαλρόνεϊ δημοσίευσε πρόσφατα ένα βίντεο από έναν λογαριασμό του Instagram, σε story στο προφίλ που διατηρεί στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Το βίντεο παρουσιάζει μία γυναίκα η οποία στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα για τους ανθρώπους που δεν βλέπουν και τις δύο πλευρές μιας ιστορίας.

«Όποιος πιστεύει ψέματα για σένα, πριν καν ακούσει τη δική σου πλευρά, έψαχνε ήδη έναν τρόπο να είναι εναντίον σου», ακούγεται να λέει η γυναίκα στο βίντεο. Αφού η Τζέσικα Μαλρόνεϊ δημοσίευσε το βίντεο, πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι το συγκεκριμένο story ήταν για την Δούκισσα του Σάσεξ και τη διαλυμένη φιλία τους.

Μέγκαν Μαρκλ
Πηγή: Instagram/jessicamulroney

Οι πρώην φίλες δέθηκαν αρχικά στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς «Suits» στην οποία πρωταγωνιστούσε η Μαρκλ, με την Μαλρόνεϊ να είναι η στυλίστριά της. Από τότε οι δυο τους έγιναν αχώριστες, δημιουργώντας έναν ισχυρό δεσμό. H Τζέσικα Μαλρόνεϊ παρευρέθηκε με την οικογένειά της στον γάμο του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ το 2018 και μάλιστα τα τρία της παιδιά συμμετείχαν στο γάμο ως παρανυφάκια.

Μέγκαν Μαρκλ

Αλλά τα πράγματα άλλαξαν προς το χειρότερο το 2020, όταν η Μαλρόνεϊ φημολογήθηκε ότι λάμβανε «λευκού προνομίου», την ίδια ώρα που το κίνημα Black Lives Matter άρχισε να έχει μεγάλη επιρροή μετά τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ.

Παρά τα όσα ακούγονταν για την σχέση τους, η Μαλρόνεϊ τότε είχε αρνηθεί ότι υπήρχε ένταση μεταξύ της ίδιας και της Μαρκλ, μέσα από ένα post στο Instagram προφίλ της.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ