Μέγκαν Μαρκλ: Ταξίδι για σκι παρέα με τις φίλες της

Χαρούμενη και χαμογελαστή εμφανίστηκε η Μέγκαν Μαρκλ σε μία απόδραση με τις κοντινές φίλες της. Απόλαυσε το τέλος του χειμώνα στις πίστες του σκι.

Πρίγκιπας Χάρι: Θέλει να επιστρέψει στην Βρετανία – Αρνείται η Μέγκαν Μαρκλ

Η δούκισσα του Σάσεξ συνάντησε την ιδρύτρια του Pilates Platinum, Heather Dorak και την Kelly McKee Zajfen, συνιδρύτρια της Alliance of Moms, στο Powder Mountain κοντά στο Σολτ Λέικ Σίτι της Γιούτα για να κάνουν σκι.

Η Μέγκαν Μαρκλ με τις φίλες της στις πίστες του σκι.
Η Μέγκαν Μαρκλ με τις φίλες της στις πίστες του σκι. Πηγή: Instagram

Το ταξίδι της τριάδας καταγράφηκε από τις δύο επιχειρηματίες στους αντίστοιχους λογαριασμούς τους στο Instagram, με την Dorak να μοιράζεται αρκετές εικόνες από τη χιονισμένη θέα που απόλαυσαν. «Ουάου, τι τέλειο ταξίδι!! Η καρδιά μου είναι τόσο γεμάτη», έγραψε η Dorak στο Instagram την Πέμπτη. «Τα παιδιά βγήκαν στις πίστες την ημέρα και οι ενήλικες ούρλιαζαν από τα γέλια αργά τη νύχτα. Πραγματικά τυχεροί και με αγάπη για τους υπέροχους φίλους μας», πρόσθεσε η επιχειρηματία.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος θα «γυρνούσε στον τάφο του» αν ήξερε ότι ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν έδωσαν στα παιδιά το επίθετό του

Στα στιγμιότυπα, η παρέα φαίνεται να φοράει μεγάλα παλτά και αξεσουάρ με γάντια, γυαλιά ηλίου και σκούφους. Η Dorak μοιράστηκε επίσης εικόνες από την οικογένειά της που απολαμβάνει το ταξίδι.

Η Zajfen δημοσίευσε μια φωτογραφία στον δικό της λογαριασμό και έγραψε ότι είναι παραπάνω από ευγνώμων για τους φίλους της. «Τι ταξίδι! Το ευχαριστώ δεν είναι καν ικανό να εκφράσει αυτό που νιώθει η καρδιά μου μετά από αυτό το ταξίδι. Η αγάπη για τον οικογενειακό χρόνο και την περιπέτεια και τα γέλια από την κοιλιά έκαναν αυτό το ταξίδι να μείνει στην ιστορία. Σε πολλές ακόμα περιπέτειες με φίλους που τους νιώθουμε σαν οικογένεια και στην εκτίμηση της κάθε ημέρας», ανέφερε η Zajfen.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: «Μηδαμινές οι ελπίδες για συμφιλίωση με την βασιλική οικογένεια» – Οι κραδασμοί με το Netflix
Οι φίλες της δούκισσας του Σάσσεξ ποζάρουν για φωτογραφία.
Οι φίλες της δούκισσας του Σάσσεξ ποζάρουν για φωτογραφία. Πηγή: Instagram

Η Dorak μοιράστηκε επίσης εικόνες από την οικογένειά της που απολαμβάνει το ταξίδι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ