Μέγκαν Μαρκλ: Η στιγμή που «τρομοκράτησε» το Μπάκιγχαμ

Από την αρχή του ειδυλλίου της με τον πρίγκιπα Χάρι η Μέγκαν Μαρκλ είχε προκαλέσει, όπως φαίνεται, αρνητικές διαθέσεις στο προσωπικό του παλατιού του Μπάκιγχαμ.

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Η πόρτα του Μπάκιγχαμ έχει κλείσει οριστικά – «Θα ταπεινωθούν εάν επιστρέψουν»

Από την ημέρα που το ζευγάρι αποφάσισε να εγκαταλείψει τα βασιλικά καθήκοντα αποκαλύφθηκε η κόντρα που είχε ξεσπάσει στο παρασκήνιο με τους εργαζόμενους στο παλάτι. Τώρα η εφημερίδα Mirror αποκάλυψε την στιγμή που η Μέγκαν Μαρκλ φάνηκε ότι θα συγκρουστεί με το παλάτι.

Τον Φεβρουάριο του 2018 η Μέγκαν Μαρκλ είχε εμφανιστεί σε μία κοινή δημόσια συζήτηση με τους πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι και την Κέιτ Μίντλετον για το Βασιλικό Ίδρυμα. Τότε η δούκισσα του Σάσσεξ αναφέρθηκε στα μελλοντικά της σχέδια και δήλωσε έτοιμη να «τρέξει» με γρήγορους ρυθμούς τα βασιλικά καθήκοντα που θα της ανατεθούν.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Χαμός στο Hope Ranch μετά τις φήμες για μετακόμιση του ζευγαριού – Δεν τους θέλουν για γείτονες

Αυτό, σύμφωνα με την βασιλική συγγραφέα, Τίνα Μπράουν, έκανε το Παλάτι να τρομοκρατηθεί καθώς συνήθως τα μέλη της βασιλικής οικογένειας κάνουν προσεκτικά σχεδιασμένες δημόσιες εμφανίσεις. Η Μέγκαν Μαρκλ φάνηκε ότι ήθελε να αλλάξει πολλά στον θεσμό και αυτό δεν το υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό.

Η Τίνα Μπράουν, που ήταν δημοσιογράφος του Vanity Fair και στενή φίλη της πριγκίπισσας, Νταϊάνα, εξήγησε ότι η Μέγκαν Μαρκλ ήταν ανυπόμονη και γι’ αυτό οδηγήθηκε στην έξοδο από το Παλάτι. «Πιστεύω ότι η Μέγκαν αισθανόταν ότι μπορούσε να πάει εκεί και να τα αλλάξει όλα. Ειλικρινά θα μπορούσε να κάνει πολλά για να αλλάξει τα πράγματα εάν παρέμενε. Αλλά αυτό που προκαλεί αμηχανία είναι αυτή η ανυπομονησία. Θα μπορούσε να περάσει έναν χρόνο μακριά και να επιστρέψει με ένα πολύ καλό σχέδιο δράσης», είπε η Τίνα Μπράουν.

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Γιατί σκέφτονται να μετακομίσουν ξανά

Τα νέα δημοσιεύματα για τις σχέσεις της Μέγκαν Μαρκλ με το βρετανικό παλάτι ήρθαν με φόντο τις αποκαλύψεις ότι ο πρίγκιπας, Χάρι έχει προσεγγίσει τον αδερφό του, πρίγκιπα, Γουίλιαμ για να βολιδοσκοπήσει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Βρετανία. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Μέγκαν Μαρκλ είναι «φρικαρισμένη» με τον κλάδο ελαίας που φέρεται να προσέφερε στον αδερφό του ο πρίγκιπας, Χάρι.

Βασιλικοί συντάκτες υποστηρίζουν ότι μία ενδεχόμενη επιστροφή του ζευγαριού στην Βρετανία και την βασιλική οικογένεια θα ήταν ομολογία ήττας και εξαιρετικά ταπεινωτική, αφού πέρασαν τον τελευταίο χρόνο να κάνουν δημόσιες επιθέσεις στην βασιλική οικογένεια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ