Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί η βασιλική οικογένεια δεν της ευχήθηκε για τα γενέθλιά της

Στις 4 Αυγούστου η Μέγκαν Μαρκλ γιόρτασε τα 42α γενέθλια της μαζί με την οικογένεια και στενούς φίλους της στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια. Εκείνοι όμως που έλαμψαν δια της απουσίας τους ήταν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Το μεγάλο τεστ στην σχέση τους – Πού διαφωνούν

Συνήθως η βασιλική οικογένεια εύχεται μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Έτσι απέφυγαν να ευχηθούν στην Μέγκαν Μαρκλ η οποία δεν έχει πλέον βασιλικά καθήκοντα. Ωστόσο ο διεθνής Τύπος δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι η βρετανική βασιλική οικογένεια απέφυγε να ευχηθεί δημόσια.

Σύμφωνα με την ιστορικό Τέσα Ντούνλοπ η βασιλική οικογένεια δεν έστειλε δημόσιες ευχές στην δούκισσα εξαιτίας της ανησυχίας ότι οι ευχές τους θα φαίνονταν ψεύτικες. «Απλώς πιστεύω ότι πιθανότατα αισθάνθηκαν ότι αυτό θα έδειχνε κάπως ψεύτικο με δεδομένο ότι ο όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι επί του παρόντος δεν μιλάνε και πολύ μεταξύ τους. Θα έδειχνε ανειλικρινές», είπε στο περιοδικό ΟΚ η ιστορικός.

Μέγκαν Μαρκλ: Ετοιμάζει επιστροφή στο Instagram – Τα σενάρια για τα επαγγελματικά σχέδιά της

Επίσης η Τέσα Ντούνλοπ εξήγησε ότι συνήθως η βρετανική βασιλική οικογένεια κάνει αναρτήσεις με ευχές και δημοσιεύσει φωτογραφίες των μελών της οικογένειας μαζί με το μέλος που γιορτάζει. Αυτή την φορά, όμως, η Μέγκαν Μαρκλ είχε φωτογραφηθεί με την βασιλική οικογένεια μόνο στην διάρκεια της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ. «Οι μοναδικές φωτογραφίες που είχαν μαζί με την οικογένεια ήταν από την κηδεία της βασίλισσας. Δεν μπορεί να της ευχηθείς χρόνια πολλά με όλους να φορούν μαύρα», σημείωσε η συγγραφέας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ