Ματούλα του Κολωνακίου: «Ήταν περίπου 7 μέρες νεκρή – Πήγε γείτονας γιατί μύριζε το διαμέρισμά της» αποκαλύπτει φίλος της

Ξεχασμένη μόνη της, μέσα στο σπίτι της σε ηλικία 76 ετών, έφυγε από την ζωή η Ματούλα του Κολωνακίου, όπως έγινε γνωστό. Μία από τις πιο θρυλικές προσωπικότητες της showbiz περασμένων δεκαετιών, σύμφωνα με τους φίλους της, εντοπίστηκε περίπου 7 ημέρες έπειτα από τον θάνατό της, από έναν γείτονα της περιοχής.

Η κινηματογραφική ζωή της Ματούλας – Το Κολωνάκι, οι έρωτες και τα ναρκωτικά

Η Ματούλα λίγες ημέρες πριν από τον θάνατό της, είχε μιλήσει τηλεφωνικά με τον δημοσιογράφο και καλό της φίλο Ανδρέα Κουβελόγιαννη, ο οποίος φέρεται να ήταν ένας από τους τελευταίους ανθρώπους που της μίλησε, λίγο πριν φύγει από την ζωή, και φέρεται να του εκμυστηρεύτηκε ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε εκείνες τις δραματικές ώρες.

«Με πήρε τηλέφωνο ότι πάει στον γιατρό γιατί έχει γαστρίτιδα και περίμενα να με ξαναπάρει όταν τελειώσει. Δεν με πήρε. Την άλλη μέρα την έψαχνα και δεν την βρήκα, μέχρι που κάποιος γείτονας, σκέφτηκε για ποιον λόγο μύριζε το σπιτάκι της, το διαμέρισμά της, και για αυτό την ψάξανε και την βρήκαν. Ήταν περίπου 7 ημέρες νεκρή. Φαντάζομαι πως κλείνοντας το τηλέφωνο και γυρίζοντας από τον γιατρό, κάτι θα έπαθε. Γενικά, τηλεφωνιόμασταν συχνά και τα λέγαμε».

Πέθανε η θρυλική Ματούλα του Κολωνακίου

Σχετικά με την κηδεία της, αναρωτήθηκε «ποιος θα υπογράψει για να την θάψουν; Ποια κηδεία; Ποιος θα την κάνει;».

Μαριαλένα Οικονομίδου: «Λυπήθηκα για τον θάνατο της Ματούλας – Ήταν ένα πονεμένο πλάσμα»

Η θετή μητέρα του Λορέντζο μίλησε και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», για τη σχέση της με τον Λορέντζο Καριέρε. «Εγώ γνώρισα τη Ματούλα λόγω του Λορέντζο όταν ήταν 4 ετών, ένα πολύ τρυφερό και γλυκό παιδάκι. Ήμουν 19 ετών τότε, Τον αγάπησα τόσο πολύ… πριν καν κάνω τα δικά μου παιδιά, τα αδέλφια του, με τα οποία μεγάλωσε μαζί. Δεν έβγαινα με τις φίλες μου για να είμαι κοντά σε αυτό το παιδί. Τον μεγάλωσα σαν να ήταν δικό μου, γιατί η Ματούλα είχε προβλήματα, έμπαινε στη φυλακή, έκανε χρήση…» είπε.

Επίσης, αποκάλυψε ότι την πρώτη φορά που είχε βγει από τη φυλακή η Ματούλα, πήγαινε και την έβλεπε, γιατί δεν είχε κανέναν, καθώς και ότι την είχε φιλοξενήσει για τρεις μήνες στο σπίτι της.

Για τον Λορέντζο επισήμανε ότι: «Είναι ένα αξιοπρεπέστατο πλάσμα, δεν μπορώ άλλο να ακούω να κατηγορούν τον Λορέντζο ότι δεν είναι καλός γιος. Τη μητέρα του τη λάτρευε, ήταν κοντά της πολλά χρόνια… Τα τελευταία χρόνια ίσως επειδή η Ματούλα κατηγόρησε τη γυναίκα του… Ποια μητέρα δε θέλει να είναι καλά το παιδί της με έναν σύντροφο;».

«Όταν μπήκε η μητέρα του στη φυλακή, δυστυχώς αντιμετώπισε bullying ο Λορέντζο και του άλλαζα σχολεία εγώ. Πέρασε πολλά αυτό το παιδί, παρόλα αυτά δεν έχασε ούτε την ευαισθησία του ούτε την αξιοπρέπεια του. Ήταν και κοντά στον πατέρα του- τον άντρα μου, όταν είχε καρκίνο και κοντά στη μητέρα του για πολλά χρόνια» κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ