Masterchef: Τα “καρφιά” της Κατερίνας μετά τον καβγά με τον Γιώργο – ΒΙΝΤΕΟ

Ιδιαίτερα τεταμένο είναι το κλίμα μέσα στο σπίτι του Masterchef μετά την τελευταία δοκιμασία και τον καβγά που υπήρξε μεταξύ της Κατερίνας και του Γιώργου. Ο Γιώργος Κρικοριάν από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» συνάντησε τους επίδοξους μάγειρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και τα “καρφιά” έπεσαν… βροχή.

Η Κατερίνα Λένη φανερά ενοχλημένη από τη στάση του Γιώργου, είπε πως η νίκη της ομάδας της επισκιάστηκε από το συμβούλιο.

«Βγήκε πολύ έπαρση και χαλάστηκα πάρα πολύ. Δεν μου αρέσει ούτε η υποκρισία, ούτε η έπαρση, αλλά ούτε το καρναβάλι μου αρέσει γιατί κάποια στιγμή οι μάσκες πέφτουν. Ο καθένας δείχνει αυτό που είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα.

«Ντράπηκα γιατί εγώ αντιπροσωπεύω αυτή την ομάδα και όταν λέω ότι δε μου αρέσουν αυτά τα καραγκιοζιλίκια, θέλω να πιστεύω ότι μιλάω ελληνικά και όχι αλαμπουρνέζικα. Ο Γιώργος έχει έπαρση, καλά θα κάνει όταν είμαι αρχηγός να την κρύψει, να μη την δείξει τόσο επιδεκτικά. Μετά από όλο αυτό το σκηνικό, δεν μπορώ να υποκριθώ. Άσχετα αν είναι η ομάδα μου, προτίμησα να αποτραβηχτώ και να πάνε τα παιδιά να περάσουν καλά. Όλοι οι άλλοι συμφώνησαν, είναι της παρέας, οι ακόλουθοι, η αυλή γύρω- γύρω. Η Ντέμη δεν έχει δείξει κάτι τρομερό μέχρι στιγμής στο διαγωνισμό και προχωράει με την παρέα. Έχω ορκιστεί ότι αυτούς θέλω να τους βγάλω από το MasterChef», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια μίλησε ο Γιώργος, ο οποίος ανέφερε: «Αν χάναμε θα υπήρχαν χαμόγελα, χαρές. Η Κατερίνα βρέθηκε σε μια πλεονεκτική θέση ώστε να πραγματοποιήσει ένα από τα όνειρά της, να διώξει κάποιον από την παρέα. Τελικά, δεν μπορεί να πραγματοποιήσει το ονειρό της. Δύο ημέρες πριν την ομαδική δοκιμασία ήρθε και μου έκανε καποιες ψαλιδιές και μου έφτιαξε το μαλλί. Δεν έκανα κάποια ιδιαίτερη χειρονομία, θα μπορούσα να κάνω πιο χυδαίες», σημειώνοντας ότι «αν η Κατερίνα έρθει να μου πει καλημέρα, θα της απαντήσω. Όταν γυρίσαμε από τη βόλτα τη χαιρέτησα, δε μου απάντησε και πήγε επάνω. Θα την παρακαλέσω να μου μιλήσει; Δεν είμαστε παιδιά. Όταν έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο τα πράγματα να θέλω να κλειδώσω την πόρτα μου το βράδυ γιατί δεν νιώθω ασφάλεια, τότε δεν είμαι εγώς που θα κάνω την κίνηση».

«Τον συμπαθώ πάρα πολύ τον Δημοσθένη γιατί είναι αληθινός άνθρωπος. Επειδή ο Τζον ήταν αγχωμένος, με τα ελληνικά του δεν έλεγε άμεσα τι πρέπει να κάνει και ένιωσα ότι πρέπει να τον πιέσω. Έγινε της τρελής στο συμβούλιο. Μας βγήκε ξινή η νίκη. Η Κατερίνα επέλεξε να μην έρθει στο έπαθλο. Αν ερχόταν, θα γινόταν κάτι παρόμοιο. Αυτό που είπε ο Γιώργος στην Κατερίνα, ότι δεν φτάνει που σε βγάζουμε έξω, μας τη λες, τοο θεωρώ πολύ σωστό, είχε δίκιο ο Γιώργος», είπε ο Ηλίας.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ