Μάρτζυ Λαζάρου – Τάσος Παπαπέτρου: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Της Νίκης Κωτσού,

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν η Μάρτζυ Λαζάρου και ο γνωστός διαιτητής Τάσος Παπαπέτρου, καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί. «Είμαι έξι μηνών. Περιμένω κοριτσάκι. Πρόκειται να γεννήσω στα μέσα Ιουλίου», λέει στην Reallife η Μάρτζυ Λαζάρου.

Η γνωστή δημοσιογράφος έμαθε ότι κυοφορεί τον καρπό του έρωτά της με τον Τάσο Παπαπέτρου την πιο όμορφη ημέρα της σχέσης τους. «Το μάθαμε την ημέρα του γάμου μας. Μεσημέρι παντρευτήκαμε, το απόγευμα έκανα το τέστ», είπε η Μάρτζυ Λαζάρου.

Το ζευγάρι έχει αποφασίσει το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους. «Θα την ονομάσουμε Λυδία – Δήμητρα. Το Λυδία είναι ένα όνομα που μας αρέσει πολύ και το Δήμητρα από τον μπαμπά μου, τον Δημήτρη», λέει συγκινημένη η δημοσιογράφος.

Ο Τάσος Παπαπέτρου, ο οποίος τον Ιανουάριο βραβεύτηκε για τρίτη συνεχόμενη σεζόν ως ο κορυφαίος διαιτητής, έμαθε τα ευχάριστα από το τηλέφωνο. «Έμεινε παγωτό… χάρηκε απίστευτα αλλά δεν μπορούσε να εκφραστεί γιατί βρισκόταν στην εκδήλωση της βράβευσής του. Μετά, όμως, το γιορτάσαμε όπως έπρεπε. Δεν πάει ο νους σας πως είναι… Πετάει από τη χαρά του από την πρώτη μέρα που το άκουσε», λέει η τρισευτυχισμένη Μάρτζυ Λαζάρου.

«Το θέλαμε πολύ. Μας ήρθε ως δώρο. Τώρα ξεκινάμε τις ετοιμασίες του δωματίου και ονειρευόμαστε πως θα είναι η ζωή μας με τη μικρή», λέει η δημοσιογράφος.

Όσον αφορά τον τρόπο που γίνονται οι καθιερωμένες εξετάσεις λόγω κορονοϊού, η Μάρτζυ Λαζάρου τονίζει: «Απλά προσέχω. Πηγαίνω μόνη μου γιατί δεν αφήνουν κανέναν μαζί μου και στο μαιευτήριο είναι πολύ αυστηρά τα μέτρα. Εύχομαι και ελπίζω να ξεπεραστεί σύντομα όλο αυτό για να είμαστε όλοι υγιείς».

Πηγή: Reallife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ