Μάρω Λύτρα: Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε ντουέτο με τον Κώστα Καραφώτη

Στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα έδωσε συνέντευξη η Μάρω Λύτρα. Η τραγουδίστρια που πλέον μένει στον Καναδά και εργάζεται ως νοσηλεύτρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για την απόφασή της να φύγει από την Ελλάδα, αλλά και για το ενδεχόμενο να επιστρέψει.

«Εμείς ήμασταν από ένα παιχνίδι και ήταν δύσκολο νομίζω να μας σεβαστούν, γιατί γίναμε τόσο διάσημοι, τόσο γρήγορα. Ένιωσα μία συμπεριφορά ότι δεν είμαι τίποτα, γιατί είμαι από ένα παιχνίδι. Αλλά δεν ήμουν μόνο η Μάρω από το Fame Story με τα προσωπικά της, ήμουν η Μάρω που τραγουδούσε και έχει φωνή. Αυτό λίγο χάθηκε και δεν με πήραν πολύ στα σοβαρά στην αρχή» απάντησε, όταν ρωτήθηκε για το αν είχε βιώσει ανταγωνισμό από ανθρώπους του χώρου.

«Όταν ήρθε η κρίση στην Ελλάδα, από κει που τραγουδούσαμε 5 βράδια, ξαφνικά έγιναν 2 και εκεί κατάλαβα ότι δεν είναι για μένα αυτό και γύρισα πίσω. Δεν ήταν καθόλου εύκολη η αλλαγή αυτή. Έπαθα κατάθλιψη όταν έφυγα από την Ελλάδα. Όταν είσαι κάπου που φωνάζουν το όνομά σου συνέχεια, σ’ αγαπάνε και σε παρακολουθούν και είσαι σ’ αυτή υπερένταση και μετά έρχεσαι εδώ… Ποια είσαι εδώ; Δεν είσαι κάποιος εδώ, δεν σε γνωρίζει κανένας» εξήγησε.

Ακόμα, εξομολογήθηκε πως: «Μου λείπει που ήμουν τραγουδίστρια, μου λείπει που ήμουν πάνω στις πίστες, μου λείπουν οι fans μου, μου λείπει όλο αυτό. Μου λείπει να κάνω cd, μου λείπει να κάνω εξώφυλλα, μου λείπει πάρα πολύ αυτή η δουλειά.

Την αγαπούσα πάρα πολύ αυτή τη δουλειά. Θα μου άρεσε να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα, αλλά με διαφορετικές συνθήκες. Θα ήμουν λίγο πιο έξυπνη απ’ ότι ήμουν την πρώτη φορά, δεν θα υπέγραφα έτσι».

«Έχουν γραφτεί πάρα πολλά άσχημα για μένα, κάθε τρεις μέρες με έβγαζαν έγκυο. Όποτε πήγαινα σε φαρμακείο με ακολουθούσαν οι παπαράτσι και έγραφαν ότι είμαι έγκυος. Κάποια στιγμή είχαν γράψει ότι έχω αυτοκτονικές τάσεις» ανέφερε.

Η Μάρω Λύτρα ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνει ντουέτο με τον Κώστα Καραφώτη: «Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε ντουέτο με τον Κώστα Καραφώτη, δεν θα βοηθήσει κανέναν στην καριέρα του. Αντιθέτως θα κολλήσουν πάλι στο «ειδύλλιο», δεν το θεωρώ καλή ιδέα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ