Μαρκέλλα Γιαννάτου: Την πρώτη φορά που είδα το παιδί μου δεν μου συνέβη κάτι κοσμοϊστορικό

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ήταν σήμερα (16/3) η Μαρκέλλα Γιαννάτου. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην γέννηση της κόρης της.

«Ήταν δύσκολο το να δουλεύω και να είμαι έγκυος. Από την άλλη κάπως δεν θεώρησα ότι υπήρχε επιλογή να μην δουλέψω, οπότε κανονικά. Είχα μία δυσκολία να ανεβοκατεβαίνω τις σκάλες. Με πρόσεχαν πολύ οι συνάδελφοι», είπε στην αρχή.

Ακόμα, μιλώντας για την γέννηση της κόρης της εξήγησε ότι: «Επειδή μου είχαν πει ότι με το που το βλέπεις συμβαίνει κάτι κοσμοϊστορικό, δεν συνέβη και άρχισα να αγχώνομαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Γιατί δεν μου συμβαίνει αυτό που μου έλεγαν ότι θα συμβεί».

«Είχα πάρα πολύ άγχος πώς να την κρατήσω, επειδή είναι ένα ζυμαράκι, χαρούμενη ήμουν πολύ, αλλά με τον καιρό άρχισα να νιώθω αυτό που άκουγα από άλλες μαμάδες. Βέβαια και έφερε αλλαγές στην ζωή μου. Κυρίως στο θέμα ύπνου, το οποίο λιγόστεψε», πρόσθεσε.

Επίσης, σχετικά με το γεγονός πως είναι μόνη μητέρα ανέφερε: «Στην δική μου περίπτωση επειδή δεν ήταν κάτι προγραμματισμένο, δεν ήταν μία απόφαση που πήρα, είχα περισσότερο δυσκολία στο να καταλάβω τώρα σ’ αυτή την συνθήκη πώς θα λειτουργήσω. Αλλά τα βγάζω πέρα, με την μαμά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ