Μάριος Αθανασίου: Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Μάριος Αθανασίου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για την σχέση του με τα παιδιά του, αναφέροντας μάλιστα ότι «πιστεύω πάντα ότι δεν είμαι καλός πατέρας».

«Εγώ πιστεύω πάντα ότι δεν είμαι καλός πατέρας και λέω στα παιδιά ότι κάνω συνέχεια λάθη. Το ξέρω γιατί το βλέπω κιόλας, καταλαβαίνω ότι κάνω λάθη. Ό,τι συμβαίνει λάθος καταλαβαίνεις ότι είναι δική σου ευθύνη. Δεν το κάνω επειδή είμαι ενοχικός, αλλά αυτό ισχύει. Δεν είμαι αυστηρός. Μερικές φορές μπορεί να χάνω την υπομονή μου, θα ήθελα να έχω λίγο παραπάνω. Πάρα πολλές φορές άμα γυρίσω την μέρα πίσω, λέω ότι μερικά πράγματα μπορεί να τα είχα κάνει διαφορετικά, αλλά αυστηρός δεν είμαι» δήλωσε.

Στη συνέχεια ο Μάριος Αθανασίου, πρόσθεσε ότι: «Μπορεί να χάσω την υπομονή μου με την επιμονή των γυναικών. Από τα 2 μέχρι τα 82, οι γυναίκες είναι ίδιες, αυτό κάνουν. Έχουν έναν τρόπο πάντα, ξέρουν το κουμπί, μία έτσι, μία αλλιώς, κάπως θα το καταφέρουν».

«Νομίζω ότι το βασικό πράγμα που θέλουμε οι περισσότεροι γονείς είναι τα παιδιά να είναι υγιή και ευτυχισμένα. Δεν έχω ξενυχτήσει για να περιμένω τον γιο μου. Έχω τα άγχη μου, προσπαθώ να μην του το δείχνω πολύ, αλλά έχω δικαιολογήσει και πάρα πολλές συμπεριφορές και των δικών μου γονιών. Θα ήθελα στην πρώτη έξοδο του γιου μου να τον έχω παρακολουθήσει, αλλά δεν το έχω κάνει», σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ