Μάριος Αθανασίου: Όταν γνώρισα τον πατέρα μου στα 12 μου χρόνια

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μάριος Αθανασίου, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στιγμές» του Μάνου Νιφλή  στο One. Ο δημοφιλής ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πατέρα του τον οποίο γνώρισε όταν ήταν περίπου 12 ετών.

Συγκεκριμένα, ο Μάριος Αθανασίου μιλώντας για την πρώτη συνάντηση με τον πατέρα του ανέφερε: « Ήταν μία περίεργη και δύσκολη αναμέτρηση γιατί την περίμενα και ανυπομονούσα γι αυτήν , όμως, δεν την ήθελα και είχα πολύ θυμό μέσα μου. Δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ όλο αυτό. Υπάρχουν κομμάτια αυτής της συνάντησης τα οποία ηθελημένα δεν τα έχω καταγράψει»

Έπειτα αναφερόμενος στο πώς έλαβε χώρα η συνάντηση αυτή σημείωσε: «Συνεννοήθηκε η μητέρα με τον πατέρα μου και βρεθήκαμε σε εξωτερικό χώρο όπου κάναμε μία κουβέντα των 5,10 λεπτών για να ξεκινήσουμε να μπαίνουμε σε μία σειρά ώστε να βλεπόμαστε τα Σαββατοκύριακα»

«Ίσως ακόμη δεν έχω αξιολογήσει κάποια κομμάτια της συνάντησης. Θυμάμαι ότι ήμουν πολύ θυμωμένος, δεν μιλούσα πολύ και κοιτούσα πολύ αμήχανος αυτό που συνέβαινε», συμπλήρωσε ο ίδιος.

«Είχα αρνητική αντίδραση στο δώρο που μου έφερε»

Στη συνέχεια, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στο δώρο που του είχε κάνει ο πατέρας του την ημέρα της συνάντησης.

«Το θεώρησα πολύ μικρό για μία απουσία 12 χρόνων», ανέφερε συγκεκριμένα κι έπειτα αποκάλυψε πως το δώρο ήταν ένα ποδήλατο το οποίο δεν χρησιμοποίησε.

«Ήμουν μεγάλος τότε και είχα ήδη περάσει αρκετές δυσκολίες με την μητέρα μου και θεωρούσα – μπορεί και λανθασμένα- πως είχα πια την δυνατότητα να κρίνω αν ήθελα ή όχι να έχω επαφή με τον πατέρα μου κι έκρινα εντέλει πως δεν ήθελα αυτή την σχέση. Δέχθηκε την απόφασή μου, όμως, νομίζω πως ήταν περισσότερο αντιδραστική η συμπεριφορά μου παρά ουσιαστική», πρόσθεσε ο Μάριος Αθανασίου, ο οποίος στην συνέχεια αποκάλυψε πως δεν έχει αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τον πατέρα του.

«Τώρα τουλάχιστον είναι πιο τακτοποιημένα τα πράγματα μέσα μου για την κατάσταση», ανέφερε ακόμη κι έπειτα ερωτηθείς για το αν μετάνιωσε για την στάση του αυτή ο ηθοποιός απάντησε: «Σε καμία περίπτωση δεν μετάνιωσα.

«Αργότερα, όταν έκανα κι εγώ παιδί θα μπορούσα να γεφυρώσω αυτό το χάσμα αλλά δεν το έκανα. Τώρα πια δεν είναι θέμα κακίας, νοιάζομαι για τον άνθρωπο και δεν θέλω να πάθει κάτι», καταλήγει ο ηθοποιός αναφερόμενος στις σχέσεις που έχει με τον πατέρα του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ