Μαριαλένα Ρουμελιώτη για Σάκη Κατσούλη: «Μου πετάει σπόντες για γάμο και παιδιά»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή έκανε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε και για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αλλά και για το ενδεχόμενο να δεχθεί πρόταση γάμου από τον Σάκη Κατσούλη.

Σχετικά με το Survivor, εξήγησε ότι: «Δεν μου έγινε φέτος πρόταση για το Survivor, αλλά νομίζω ότι και να μου είχε γίνει δεν θα πήγαινα. Βγήκαμε το καλοκαίρι, επομένως νομίζω ότι θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο ειδικά τώρα με το καινούργιο μου ξεκίνημα, που είμαι και τόσο χαρούμενη, να το αφήσω και να ξαναπάω στον Άγιο Δομίνικο».

«Αν δεν είχα μπει στο Survivor και δεν ερχόταν ο Σάκης από πίσω δεν θα υπήρχε επανασύνδεση. Θεωρώ ότι όλα για κάποιον λόγο έγιναν και είμαστε ξανά μαζί», σημείωσε.

Στη συνέχεια ανέφερε πως: «Ο Σάκης μου πετάει σπόντες για γάμο και παιδιά. Είμαστε πέντε χρόνια μαζί, κάπου θα καταλήξει όλο αυτό. Η αλήθεια είναι ότι δεν μας αρέσει να βάζουμε την ταμπέλα γάμος. Κοιτάμε το τώρα και ότι είμαστε καλά. Ο Σάκης περισσότερο θέλει να γίνει μπαμπάς, μου το έχει εκφράσει».

Ακόμα, πρόσθεσε: «Δεν την έχω σκεφτεί καν την ιδανική πρόταση γάμου. Απλώς επειδή με ξέρει τώρα πέντε χρόνια, λογικά για να εντυπωσιαστώ, γιατί δεν εντυπωσιάζομαι και πάρα πολύ εύκολα, θα έχει στο μυαλό του κάτι πολύ ουάου».

«Αλλά και εγώ δεν είμαι από τις γυναίκες που σκέφτομαι πώς θα μου κάνει πρόταση γάμου και τι νυφικό θα φορέσω», κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ