Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Ξέρω ότι οποιοδήποτε άτομο το κάνει αυτό προσπαθεί να πετύχει κάτι»

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε δηλώσεις η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για το ενδεχόμενο γάμου με τον Σάκη Κατσούλη, καθώς και για τα οργισμένα μηνύματα που δέχεται καθημερινά.

«Αυτή η ερώτηση γίνεται κάθε φορά που μιλάμε. Εννοείται ότι έχουμε σκεφτεί να ανεβούμε τα σκαλιά της εκκλησίας, δεν έχουμε σχέση απλά για να έχουμε. Είμαστε ήδη 5 χρόνια μαζί, κάποια στιγμή θα καταλήξει κάπου όλο αυτό αλλά νομίζω ότι η ταμπέλα «γάμος» δεν θα διαφοροποιήσει και πάρα πολύ τη σχέση μας», απάντησε ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο ενός γάμου.

«Λαμβάνω καθημερινά μηνύματα στο Instagram, που πολλές φορές μπορεί να ξεπερνούν τα όρια. Δηλαδή να μου πουν ότι “καλά ο Σάκης είναι εκεί και εσύ είσαι σπίτι σου” και τέτοια για να μου βάλουν στο μυαλό να σκεφτώ λίγο πιο πονηρά.

Παρόλα αυτά δεν με πειράζει κανένα τέτοιο μήνυμα. Ξέρω ότι είναι κακόβουλο, κακοπροαίρετο. Ξέρω ότι οποιοδήποτε άτομο το κάνει αυτό προσπαθεί να πετύχει κάτι μέσα απ’ αυτό και σίγουρα δεν θα το πετύχει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ