Μαρία Σολωμού: «Το θεωρώ φθηνό να κάνω σχέση με τον πρώην κάποιας που έχω δει, έχω χαιρετήσει, το θεωρώ πο@ταν@ά»

Κάθετα αρνητική εμφανίστηκε η ηθοποιός  Μαρία Σολωμού στο τελευταίο της podcast για το αν θα έκανε δεσμό με τον πρώην κάποιας γνωστής ή φίλης της. Ενώ αναφέρθηκε και στους παντρεμένους που κατά την άποψή της δεν υπάρχει περίπτωση να μην απιστήσουν. Επίσης, μίλησε για την 6η αίσθηση και είπε κάτι που είναι πέρα για πέρα σωστό και δεν είναι άλλο πως όλοι πουλούν το ίδιο παραμύθι της δυστυχίας προκειμένου να τουμπάρουν μια γυναίκα.

Μαρία Σολωμού: Δεν έχω πάει στο σπίτι του γιου μου να το καθαρίσω, γιατί δεν με αφήνει

Στη συνέχεια, η ηθοποιός ανέφερε πως δεν θα μπορούσε να βγει ραντεβού ή να συνάψει σχέση με έναν άνθρωπο που στο παρελθόν έβγαινε με κάποια που έχει έστω χαιρετηθεί.

«Η αλληλεγγύη της άλλης γυναίκας που λες. Όταν τον άλλον άνθρωπο τον ξέρεις, εγώ τουλάχιστον, μαγικά στο κεφάλι μου δεν τον βλέπω. Δεν το επικροτώ, το θεωρώ σκ…νιο φέρσιμο, σε όποια περίπτωση», είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Ξέσπασε η Δανάη Μπάρκα: Μία φορά που διαφωνήσαμε με την Μαρία Σολωμού έπεσαν να μας φάνε

«Επειδή έχω κάτσει στο ίδιο τραπέζι σε κοινό κάλεσμα που ήταν 100 και έχω πει «χαίρω πολύ», δεν θα πάω ποτέ να κάνω σχέση με τον πρώην της. Το θεωρώ φθηνό και το θεωρώ π…! Μπορεί να μην την κάνω παρέα, την έχω δει, την έχω χαιρετίσει, έχει υπάρξει με αυτόν τον άνθρωπο. Αν πέσω ξερή με τον πρώην κάποιας γνωστής μου, εκεί μπορεί να πάω και να το πω», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ