Ξέσπασε η Δανάη Μπάρκα: Μία φορά που διαφωνήσαμε με την Μαρία Σολωμού έπεσαν να μας φάνε

Διαστάσεις πήρε τις τελευταίες ώρες ο τρόπος με τον οποίο η Δανάη Μπάρκα σχολίασε τις δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού στην εκπομπή της την Δευτέρα (25/9). Μάλιστα θέση πήρε ο Mente Fuerte ο οποίος δεν έκρυψε την ενόχλησή του με την παρουσιάστρια του Mega.

Δανάη Μπάρκα για Μαρία Σολωμού: «Καμιά φορά οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας»

Σήμερα (27/9) μέσα από την εκπομπή της η Δανάη Μπάρκα ξέσπασε για τον χαμό που προκλήθηκε. Αρχικά η παρουσιάστρια ανέφερε πως: «Εντάξει τώρα δυο μέρες, μην αρχίσουμε τα ερώτηση – απάντηση. Ποτέ δεν έχουμε πει κάτι κακό για την Μαρία. Δηλαδή 15 φορές έχουμε παίξει την Μαρία Σολωμού και την έχουμε εκθειάσει και μία φορά που διαφωνήσαμε στον τρόπο που είπε κάτι ή στο ότι μας έκανε εντύπωση ότι ένας πολύ ανοιχτόμυαλος άνθρωπος σχολίασε κάτι, έπεσαν να μας φάνε».

«Και δεν πέσανε όλοι, ένας άνθρωπος. Δέκα φορές την έχουμε εκθειάσει τη γυναίκα, μία φορά που κάπου διαφωνήσαμε ξαφνικά έγινε ντόρος. Δεν μπορούμε να διαφωνούμε;» τόνισε στη συνέχεια.

Mente Fuerte για Δανάη Μπάρκα: Μάλλον και ο δικός σου καθρέφτης δεν θα δουλεύει καλά

Ακόμα, η Δανάη Μπάρκα προσέθεσε πως: «Η Μαρία Σολωμού ή ο οποιοσδήποτε άνθρωπος αν τον ρωτήσουμε για τις απόψεις τις δικές μας, θα συμφωνεί με όλες; Δεν μπορούμε να συμφωνούμε όλοι με όλα. Και ξαφνικά έγινε ένας ντόρος για το bullying. Ποιο bullying; Το bullying είναι να διαφωνείς με μία τοποθέτηση ή με τον τρόπο μιας τοποθέτησης;».

«Την Μαρία όχι απλά την αγαπάμε και την έχουμε εκθειάσει πάρα πολλές φορές… Μην τρελαθώ τώρα. Είναι αυτό που τα μεγαλοποιούμε για να υπάρχει ερώτηση – απάντηση, λες και αυτό αφορά τον κόσμο.

Mente Fuerte: Η νέα ανάρτηση μετά το ξέσπασμα κατά της Δανάης Μπάρκα

Ο καθένας είναι ωραίο να έχει την γνώμη του, ο οποιοσδήποτε άνθρωπος, γι’ αυτό παλεύουμε. Όσοι είμαστε εδώ και κάνουμε αυτό το πράγμα τέσσερα χρόνια, παλεύουμε να έχει ο καθένας την γνώμη του» κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ