Μαρία Σολωμού: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για την κόντρα ανάμεσα στη Δανάη Μπάρκα και τον Mente Fuerte

Την δυσαρέσκειά του είχε δείξει πριν από λίγο καιρό ο Mente Fuerte με την Δανάη Μπάρκα, κάνοντας μία σειρά από stories στο προφίλ του στο instagram. Ο ράπερ είχε ενοχληθεί με τον τρόπο με τον οποίο η παρουσιάστρια είχε σχολιάσει δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού μέσα από την εκπομπή της.

Η Μαρία Σολωμού μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες. Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων της, της ζητήθηκε να σχολιάσει την κόντρα μεταξύ της Δανάης Μπάρκα και του Mente Fuerte. «Δεν με αφορά εμένα. Δεν καταλαβαίνω τι μου λες. Δεν έχω δει τίποτα και δεν μπορώ να μιλάω για άλλους» απάντησε η ηθοποιός. Ενώ για το γεγονός πως είναι κοντά με τον ράπερ είπε: «Όσα λένε οι φίλοι μεταξύ τους… Που λέει και το τραγούδι».

Σε ερώτηση για το τι απαντάει σε αυτούς που μιλάνε για γκρίζα σύννεφα ανάμεσα σε εκείνη και τον Mente Fuerte, η Μαρία Σολωμού ανέφερε πως: «Δεν απαντάω τίποτα. Εμένα δεν μου έχει πει κανείς τίποτα. Βρες μου έναν που θα μου το πει εμένα προσωπικά και ξέρει τι κάνω στη ζωή μου και θα του απαντήσω. Σας ορκίζομαι ότι δεν βλέπω τίποτα στο Internet, δεν γκουγκλάρω τον εαυτό μου, δεν ξέρω ποιος με βρίζει αυτή τη στιγμή που μιλάμε.

Όλοι έχουν δικαίωμα σε μια άποψη σε μια γνώμη, για να μην ταραχτώ όμως με το υφολογικό που συνοδεύει την άποψη, δεν ασχολούμαι. Ό,τι μου πείτε, θα πω «αλήθεια;», γιατί πραγματικά δεν το γνωρίζω και το ξέρουν και οι φίλοι μου και δεν μου αναπαράγουν τίποτα. Από κει και πέρα το τι κάνω στη ζωή μου και πώς το αντιμετωπίζω εγώ… Έχω πει ότι δεν θα λέω, συγγνώμη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ