Μαρία Λεκάκη: Αποχώρησε όταν έκανε δηλώσεις η Βίκυ Σταυροπούλου

Στην κοπή πίτας της παράστασης «Μπαμπάδες με ρούμι» βρέθηκαν οι τηλεοπτικές κάμερες, με την Μαρία Λεκάκη, την Βίκυ Σταυροπούλου και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη να μιλούν στους δημοσιογράφους. Ωστόσο η Μαρία Λεκάκη κατά την διάρκεια των δηλώσεων αποχώρησε.

«Καλή χρονιά λοιπόν, με υγεία, ειρήνη και ηρεμία. Δεν είναι τυχαίο που το φλουρί έτυχε στο ταμείο του θεάτρου μας, νομίζω ότι 2 χρόνια τώρα εκεί πέφτει το φλουρί», είπε αρχικά η Βίκυ Σταυροπούλου.

Σε ερώτηση για το πώς πέρασαν τις γιορτές, η Βίκυ Σταυροπούλου απάντησε: «Εδώ, δουλεύοντας καθημερινά, αλλά επειδή ακριβώς είχαμε ένα γεμάτο θέατρο, γέμιζαν και οι ψυχές μας γιατί ο κόσμος πέρναγε καλά».

«Τι ωραία που τα λέει!», σημείωσε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

«Αυτό ήθελα να πω, τι ωραία που τα λέει η κυρία Σταυροπούλου. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, καλή χρονιά, με υγεία, να είστε καλά, φιλάκια!», ανέφερε εκείνη τη στιγμή η Μαρία Λεκάκη και στη συνέχεια αποχώρησε.

Κατά την διάρκεια των δηλώσεων αποχώρησε και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, όταν η Βίκυ Σταυροπούλου ρωτήθηκε για το «Είσαι το ταίρι μου», λέγοντας: «Σας φιλώ και εγώ, καλή χρονιά!». 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ