Μαρία Κορινθίου: Έτσι έχασε τα κιλά – «Το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν…»

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα. Η ηθοποιός που φέτος βρίσκεται και στο Πρωινό του ΑΝΤ1, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα περιττά κιλά που είχε και τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να τα χάσει.

Μαρία Κορινθίου: Μιλά πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στο χειρουργείο

«Όλα ξεκινούν από την καρδούλα μας. Το τι νιώθουμε, τι τοξικότητα έχουμε στην ζωή μας, το πώς είναι η ψυχολογία μας… Καλώς ή κακώς, τα περιττά κιλά συνήθως είναι τοξικότητα, τοξικότητα πραγμάτων και καταστάσεων. Είναι μία άμυνα, ένα τείχος για να μπορείς να αμυνθείς σε κάποια άλλα πράγματα υποσυνείδητα. Εκείνη την περίοδο δεν ήμουν καλά ψυχολογικά, πολλή τοξικότητα αισθανόμουν. Ειδικά στην δεύτερη καραντίνα αισθανόμουν ότι πνιγόμουν από τα κιλά» υποστήριξε η Μαρία Κορινθίου, εξηγώντας πως κάποια στιγμή ανέβηκε στη ζυγαριά και έπαθε σοκ.

«Είναι σαν να πατήθηκε ένα κουμπάκι. Έδωσα εντολή στον εγκέφαλο πολύ συνειδητή» εξήγησε η ίδια, ενώ αναφέρθηκε και στην διατροφή που ακολούθησε η οποία περιλάμβανε ψητό ψάρι και κρέας, λαχανικά και φρούτα. «Καθόλου ζάχαρη, ούτε φυτική, δηλαδή ούτε μέλι. Ούτε τσίχλα. Και ούτε άμυλο, μόνο το πρωί ένα κρακεράκι. Αν το σκεφτείς ήταν μία σκληρή δίαιτα αλλά εμένα ούτε που μου φάνηκε. Το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν ο καφές. Τον έπινα πολύ γλυκό με γάλα. Έπρεπε να τον πίνω σκέτο. Όλα είναι τι εντολή δίνουμε εμείς» τόνισε τέλος η Μαρία Κορινθίου.

Μαρία Κορινθίου: Μπήκα εμβόλιμη σε μια δομημένη εκπομπή – Τι είπε για την Δούκισσα Νομικού

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ