Μαρία Ηλιάκη: Η αποκάλυψη για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της και τη νοσηλεία της

Η Μαρία Ηλιάκη απολαμβάνει όμορφες στιγμές με την κόρη της και τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη. Η παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας και έχει αφήσει πίσω της τις δυσκολίες που πέρασε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Το κινητό της φρόντισε όμως να της υπενθυμίσει πως υπέφερε από υπερέμεση της κύησης, ένα πρόβλημα το οποίο την είχε οδηγήσει στο νοσοκομείο. Έτσι, σήμερα ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο και φωτογραφίες από πέρυσι τέτοια εποχή, καθώς το 2020 βρισκόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Στο βίντεο της από το νοσοκομείο εξομολογείται ότι δεν της έχει απομείνει άλλη υπομονή με τα συμπτώματα της πάθησης της να συνεχίζονται: εμετοί και απώλεια βάρους. Τότε, οι γιατροί την καθησύχαζαν και σήμερα, όπως αναφέρει η ίδια, τα έχει ξεχάσει όλα.

“Πέρυσι τέτοιες μέρες νοσηλευόμουν για 3η φορά με υπερέμεση της κύησης…τραβούσα βιντεάκια για να περάσει η ώρα και γιατί όλοι μου έλεγαν πως του χρόνου τέτοια εποχή δεν θα θυμάμαι τίποτα από όλα αυτά…και είχαν δίκιο…τα ξέχασα όλα …μου τα θύμισε απλά το κινητό”, έγραψε η Μαρία Ηλιάκη, που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί τον περασμένο τον Μάιο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ