Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Υπάρχουν στιγμές που δεν μπορώ να αναπνεύσω» – Το συγκινητικό βίντεο για την Ζωή Λάσκαρη

Ένα συγκινητικό βίντεο για την μητέρα της, την Ζωή Λάσκαρη, η οποία σήμερα θα γιόρταζε τα γενέθλιά της, δημοσίευσε στα social media η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

«Την σκέφτομαι συνέχεια, υπάρχουν στιγμές που δεν μπορώ να αναπνεύσω» τονίζει η Μαρία Ελένη Λουκουρέζου για την Ζωή Λάσκαρη, η οποία πέθανε στις 18 Αυγούστου του 2017 από καρδιακή ανακοπή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους στενούς φίλους και συνεργάτες της.

Στο βίντεο που ανήρτησε στο Tik Tok, η κόρη της ηθοποιού μίλησε δημόσια για το πώς βιώνει την απώλεια της μητέρας της, σημειώνοντας ότι η απώλεια δεν συνηθίζεται.

«Σήμερα είναι τα γενέθλια της μανούλας μου και κάθε χρόνο τέτοια μέρα πάντα κάτι κάναμε, το γιορτάζαμε. Ένας άνθρωπος που έχει χάσει έναν άνθρωπο που αγαπούσε πολύ μπορεί να με καταλάβει», λέει αρχικά.

«Δεν μπορώ να πω ότι η απώλεια συνηθίζεται, τουλάχιστον σε εμένα δεν συνηθίζεται… Δεν το ξεχνάς, είναι κομμάτι της ζωής μου, όλα αυτά που έχω ζήσει μαζί της όλα αυτά τα χρόνια, μου λείπουν οι ατελείωτες συζητήσεις μας, μου λείπει το χαμόγελο της, η μυρωδιά, η αγκαλιά, το γέλιο της, μου λείπουν οι τσακωμοί, οι εντάσεις, ότι διαφωνούσαμε, ότι συμφωνούσαμε. Τα ταξίδια που κάναμε. Μου λείπουν όλα, ακόμα και οι τσακωμοί και οι εντάσεις», τονίζει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Υπογραμμίζει στη συνέχεια ότι «πάντα αυτή την ημέρα φροντίζω κάτι να κάνω, την τιμώ με έναν δικό μου τρόπο. Δεν ξεπερνιέται αυτό το πράγμα, η απώλεια, απλώς αναγκάζεσαι να προχωρήσεις, αναγκάζεσαι να ξυπνάς το πρωί και να έχεις διάθεση. Έχει φύγει ο άνθρωπος που σε έκανε να νιώθεις ασφάλεια και πλέον αναγκάζεσαι να πάρεις αποφάσεις, χωρίς την άποψή της. Είσαι μόνος σου πια, χωρίς να έχεις την προστασία της μάνας γιατί ότι και αν συμβεί στο τέλος θα γυρίσεις στην μάνα σου».

Καταλήγοντας, τονίζει: «Την σκέφτομαι συνέχεια, υπάρχουν στιγμές που δεν μπορώ να αναπνεύσω γιατί και μόνο η σκέψη της με κάνει να μην μπορώ να αναπνεύσω. Μου δίνουν τρομερή δύναμη όλα αυτά που μου έχει περάσει όλα αυτά τα χρόνια, όλα αυτά που με έχει διδάξει. Μου δίνουν τρομερή δύναμη, Ευγνωμονώ γι’ αυτή τη μάνα που είχα και έχω».

@mariaelenilykourezou #FilmoraGoVideoEditor ♬ original sound – mariaelenilykourezou ΑΙΘΡΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ