Μαρία Αντωνά: Αποκάλυψε τι θα κάνει ο Άρης Σοϊλέδης αν κερδίσει στο Survivor

Η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και η Ελένη Πολυκάρπου συνάντησαν στο αεροδρόμιο την Μαρία Αντωνά. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον μέλλοντα σύζυγό της, Άρη Σοϊλέδη που βρίσκεται στο Survivor.

Η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε τι θα κάνουν το χρηματικό έπαθλο στην περίπτωση που ο Άρης Σοϊλέδης αναδειχθεί ο νικητής του φετινού Survivor.

“Η αλήθεια είναι ότι ακούγεται το όνομα του Άρη για τη συμμετοχή του στο All star Survivor. Αν ο Άρης είναι ο νικητής και φέρει το έπαθλο στο σπίτι, επειδή καταλαβαίνεις ότι το ποδόσφαιρο είναι μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία και όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν ένα συγκεκριμένο περιθώριο που παίζουν μπάλα, θεωρώ ότι θα κάνουμε μια δουλίτσα. Νομίζω σε αυτό που θα επικεντρωθούμε είναι να κάνουμε μια δουλειά που μπορεί να μας φέρει έσοδα στο μέλλον», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

Σε σχέση με τα όσα είχε πει ο Σπύρος Μαρτίκας για την ποδοσφαιριστή στο ριάλιτι επιβίωσης, περί επάθλου, πολυτελούς ζωής και βιλών, η Μαρία Αντωνά απάντησε πως «με τον Άρη είμαστε πέντε χρόνια μαζί, κάνω τρεις δουλειές και αν είχαμε όλη αυτή την πολυτέλεια δεν θα έμπαινα ως γυναίκα του στη διαδικασία να δουλεύω τόσο πολύ. Δεν έχουμε βίλες. Έχουμε ένα μικρό σπίτι στα Νότια 68τ.μ που ζούμε και μένουμε. Σκοπός μας αν έρθει ένα παιδί, να πάμε σε ένα μεγαλύτερο σπίτι να έχει ακόμη ένα δωμάτιο. Δεν με έχουν ενημερώσει για να πάω στο Survivor για το έπαθλο. Προετοιμάζω τον γάμο μας».

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε η Μαρία Αντωνά

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ