Survivor – Spoiler (27/6): Ο παίκτης που θα κερδίσει τη δεύτερη ασυλία

Απρόσμενες εξελίξεις στο επεισόδιο της Δευτέρας (27/6) στο Survivor. Οι έξι εναπομείναντες παίκτες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στην αρένα, καθώς το ριάλιτι επιβίωσης έχει μπει στην τελική ευθεία.

Στάθης Σχίζας, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Νίκος Γιάννης, Άρης Σοϊλέδης και Μαίη Εμμανουηλίδου ρίχνονται στο διαγωνιστικό χώρο, επιδιώκοντας για άλλη μια φορά την κατάκτηση της ατομικής ασυλίας.

Με την εβδομάδα που ξεκίνησε να αποτελεί την πιο κρίσιμη για το φετινό Survivor, οι παίκτες φαίνεται να δηλώνουν έτοιμοι να λειτουργήσουν με όπλο τους την στρατηγική.

«Η κάθε ομάδα έχει τη δική της λογική, τη δική της στρατηγική, είναι απόλυτα λογικό στο σημείο που βρισκόμαστε να μπαίνει η στρατηγική στη μέση», ακούγεται να λέει στο τρέιλερ ο Άρης Σοϊλέδης.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου επισημαίνει ότι «αυτή είναι η πιο κρίσιμη ψηφοφορία. Όποια ομάδα παραμείνει με την πλειοψηφία, μετά κάνει κουμάντο και πάει Γαλάτσι».

Ποιος παίκτης θα πάρει την ασυλία;

Αν και ο Άρης Σοϊλέδης δεν έχει αφήσει ατομική ασυλία για ατομική ασυλία έως τώρα, όπως έγινε και στο επεισόδιο της Κυριακής (27/6), όπως αναφέρουν οι φήμες που κυκλοφορούν, στο δεύτερο αγώνα ατομικής ασυλίας νικητής θα αναδειχθεί ο… Νίκος Γιάννης. Θα επιβεβαιωθούν τα spoiler;

Παρά την νίκη του βέβαια, ο ίδιος είναι υποψήφιος κι έτσι το μόνο που θα μπορεί να κάνει είναι να “προστατέψει” κάποιον άλλον παίκτη στο συμβούλιο του νησιού που θα ακολουθήσει.

Υπενθυμίζεται ότι μαζί με τον Νίκο Γιάννη, στον τάκο έχει βγει και η Μαίη Εμμανουηλίδου.

Δείτε το τρέιλερ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ