Μανούσος Μανουσάκης: Φίλησα στο στόμα τον Σωτήρη Καλυβάτση – Ήταν χιούμορ της στιγμής

Συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή παραχώρησε ο Μανούσος Μανουσάκης. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο γνωστός σκηνοθέτης αναφέρθηκε και στο φιλί που έδωσε στον Σωτήρη Καλυβάτση και εξήγησε τον λόγο που το έκανε.

Συγκεκριμένα μιλώντας για το φιλί στο στόμα που είχε δώσει στον Σωτήρη Καλυβάτση, ο Μανούσος Μανουσάκης εξήγησε πως: «Ήταν μέσα στο χιούμορ της στιγμής, δεν ήταν και ο ιδανικός φιλούμενος. Δεν σε πιάνει πάθος να φιλήσεις τον Σωτήρη, σίγουρα άμα αρέσει στις κυρίες, αλλά σ’ εμένα όχι.

Ήταν πάνω στην πρόβα. Δεν το έκανε με θράσος και με θάρρος και ήθελα να του σπάσω την ατολμία. Εξεπλάγην, ήταν κάτι μη αναμενόμενο, όπως και όλος ο θίασος εξεπλάγην, αλλά ευχάριστα. Ήταν ένα αστείο που μας ακολούθησε σ’ όλη την διάρκεια των παραστάσεων».

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης είχε μιλήσει πρόσφατα για εκείνο το φιλί, σε συνέντευξη που είχε δώσει: «Εκείνη που φίλησα ίσως λίγο παραπάνω ήταν η Ηρώ (Λούπη), αλλά αφού πλέον τα ‘χαμε βρει μεταξύ μας. Ο Μανούσος ο Μανουσάκης τα έκανε όλα αυτά. Επειδή εγώ στις πρόβες δεν είχα την οικειότητα να φιλάω τη γυναίκα.

Πρόβα κάναμε. Και εκείνος φώναζε “φίλα τη, φίλα τη”. Μια μέρα ανεβαίνει πάνω μου λέει “καλά δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω; Φίλα τη”. Πάει προς την Ηρώ, γυρίζει με πιάνει από τα αυτιά και μου δίνει ένα φιλί στο στόμα… ο Μανούσος. Ναι, μετά τα ξεπέρασα και εγώ τα προβλήματά μου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ