Σωτήρης Καλυβάτσης: Όταν σταμάτησε η συνεργασία με τον Κανάκη γύρισα σελίδα στη ζωή μου

Για την υποκριτική, την αγάπη του για τη θάλασσα και τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή του μετά τη διακοπή της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη μίλησε μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Καλυβάτσης στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός μίλησε για το σκάφος που διαθέτει, το οποίο νοικιάζει σε φίλους και γνωστούς για να κάνουν τις διακοπές τους, με απαραίτητη προϋπόθεση καπετάνιος να είναι ο ίδιος και εξήγησε τους λόγους «επειδή ήταν για πολλά χρόνια το σπίτι μου, δεν μου είναι πολύ εύκολο (σ.σ. να το δώσει), είναι ιδιαίτερο, είναι του ’80, είναι ξύλινο εσωτερικά, δεν είναι ένα σκάφος της σειράς».

Για την περίοδο που αποφάσισε να αλλάξει δραστικά τη ζωή του και να μετακομίσει στην Αθήνα ρωτήθηκε ο Σωτήρης Καλυβάτσης «από τη στιγμή που επήλθε η παύση της επικοινωνίας και της συνεργασίας με τον Αντώνη γύρισα μια σελίδα στη ζωή μου. Μ’ αρέσει να γυρνάω σελίδες, δεν είναι φυγή. Έφτασα σε ένα αδιέξοδο, τελείωσε εκείνο το πράγμα, το συνειδητοποίησα, οπότε κάτι έπρεπε να μου συμβεί».

Κατά την διάρκεια της συζήτησης, ο ηθοποιός ρωτήθηκε και για τη σχέση του με την Υρώ Λούπη και τι θεωρεί πως την ενοχλεί στον ίδιο.

«Θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια. Ε, δεν ξέρω. Πολλά μπορεί… Το βάλατε και στο βίντεο, ότι δεν εκφράζω εύκολα τα συναισθήματά μου. Λέω τα πάντα, αλλά αν αγαπώ, στο δείχνω. Δεν θα πω “αγάπη μου, σε αγαπώ κι αγάπησέ με”. Είμαι λίγο… Τα κανιβαλίζω αυτά, απάντησε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Όταν ρωτήθηκε για τον λόγο που το κάνει αυτό, ο ηθοποιός μαζεύτηκε στην άκρη της πολυθρόνας και απάντησε: «Ε, δεν ξέρω γιατί και γιατί. Έτσι είναι η φύτρα μου. Έτσι βγήκε το εργαλείο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ