Μάνος Καζαμίας: Ο Βλησσάρης από τον «Παράδεισο των κυριών» μιλά στο enikos.gr για την συνεργασία του με τον Λάκη Λαζόπουλο

Οι δυο ηθοποιοί θα συναντηθούν τον φετινό χειμώνα στη σκηνή του θεάτρου Βέμπο στην παράσταση «Όταν πέθανα».

Της Νάντιας Ρηγάτου

Η είδηση ότι ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει φέτος στο θέατρο και μάλιστα με μια κωμωδία που εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο ο ίδιος υπογράφει τα κείμενα και τη σκηνοθεσία, ήταν εξ αρχής μια ευχάριστη είδηση.

 

Το ότι στο πλευρό του θεατρικά, εκτός από την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου θα βρεθεί για πρώτη φορά ο Μάνος Καζαμίας, ο αγαπημένος Βλησσάρης από τον «Παράδεισο των κυριών» που παρακολουθούμε καθημερινά στον Alpha ήταν μια ακόμα πιο ευχάριστη είδηση καθώς η συνύπαρξη φαντάζει άκρως συναρπαστική.

Ο Μάνος Καζαμίας μπορεί στο ρόλο του αποθηκάριου του «Παραδείσου» να κέρδισε το κοινό  από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της σειράς και κάποιοι να τον θυμάστε για τις άφθονες κωμικές στιγμές που μας χάρισε στο ρόλο του «Φίλη» στη σειρά «Παρουσιάστε» στον Αντ1, θεατρικά όμως έχει χαράξει τελείως διαφορετική πορεία στη μέχρι τώρα καριέρα του.

Ως μέλος της ομάδας Cartel του Βασίλη Μπισμπίκη , τα τελευταία χρόνια κατάφερε να ξεχωρίσει ως «Μάνος» στο συγκλονιστικό έργο «Άνθρωποι και Ποντίκια», να καταχειροκροτηθεί ως «Μαρίνα» στα «Κόκκινα Φανάρια» ενώ πέρσι πρωταγωνίστησε και στο «Έγκλημα και Τιμωρία» στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση.

 

 

Φέτος μετά από 10 χρόνια θα παίξει ξανά κωμωδία στο θέατρο και θα υποδυθεί τον κολλητό φίλο του Λάκη Λαζόπουλου στην παράσταση «Όταν πέθανα».

Η προγραμματισμένη πρεμιέρα είναι στις 23 Δεκεμβρίου στη σκηνή του θεάτρου Βέμπο.

Ανάμεσα στα γυρίσματα για τον «παράδεισο» και στις πρόβες για το θέατρο αφού η πρεμιέρα πλησιάζει ο Μάνος Καζαμίας βρίσκει λίγο χρόνο και μοιράζεται μαζί μου τη χαρά αυτής της δημιουργικής του φάσης : «Είναι από αυτά που ονειρεύεσαι και τελικά γίνονται πραγματικότητα. Με τον Λάκη Λαζόπουλο θα συνεργαστώ πρώτη φορά αλλά ήταν κάτι που το ήθελα πολλά χρόνια. Ο Λάκης ερχόταν σε όλες τις παραστάσεις του Cartel και εκεί γνωριστήκαμε.  

Και οι δυο θέλαμε κάποια στιγμή να συνεργαστούμε. Με πήρε μια μέρα τηλέφωνο και μου είπε «έχω φανταστεί εσένα σε αυτό τον ρόλο και θέλω πολύ να τον κάνεις». Φυσικά είπα το ναι αμέσως.

Χάρηκα πάρα πολύ γιατί  φέτος θα κάνω κωμωδία στο θέατρο μετά από 10 χρόνια και μάλιστα με τον καλύτερο στο είδος, σε ένα έργο δικό του και  σε κείμενα και σε σκηνοθεσία.

Παράλληλα, συνεχίζω τα γυρίσματα στον «Παράδεισο τον κυριών» στον Alpha όπου έρχονται ανατροπές για τον Bλησσάρη αφού θα δούμε καλά κρυμμένα μυστικά να αποκαλύπτονται»

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ