Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Οι αναρτήσεις στα social media “πρόδωσαν” το μυστικό ειδύλλιο

Της Αλεξάνδρας Αντωνίου,

Μπορεί να είναι εξωστρεφής με το κοινό και τους φίλους της στα social media και να μοιράζεται μαζί τους προσωπικές σκέψεις, για κάποια πράγματα, όμως, η Μαίρη Συνατσάκη χρειάζεται τον χρόνο της.

Αν και η προσωπική της ζωή υπήρξε λίγο-πολύ γνωστή, τα τελευταία χρόνια μαθαίνουμε μόνο όσα θέλει η ίδια να μάθουμε. Μια τέτοια περίοδο… επιλεκτικής δημοσιότητας φαίνεται να διανύει και τώρα.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια, influencer και επιχειρηματίας, μετά τον χωρισμό της από τον Αιμιλιανό Σταματάκη, έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και βρίσκεται ξανά σε σχέση με τον μουσικό Ιαν Στρατή, που συμμετέχει στο «YFSF». Και οι δύο έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους, πληροφορίες της Realnews, ωστόσο, κάνουν λόγο για ένα ζευγάρι που ζει ένα μοναδικό έρωτα.

Αυτή δεν είναι η μόνη αλλαγή στη ζωή της Μαίρης. Πρόσφατα μετακόμισε σε νέο σπίτι, κάτι που θέλησε να μοιραστεί με τους ακολούθους της. Μαζί με το σπίτι, αποκαλύφθηκε και η σχέση της με τον Ιαν, όταν η «σκανδαλιάρα» γάτα του τραγουδιστή εισέβαλε σε ένα από τα πλάνα που η Μ. Συνατσάκη δημοσίευε σε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό. Έκτοτε μια σειρά από… συμπτώσεις, όπως η ίδια μπλούζα και τα ίδια γυαλιά που φορούν και οι δύο, αλλά και το κοινό φόντο στις δημοσιεύσεις τους έδωσαν αφορμή για σχόλια στους πιο σκεπτικούς, ενώ έπεισαν τους πιο καχύποπτους ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι.

Κάπως έτσι ανατράπηκε το αρχικό σχέδιό τους να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα. Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα αυτό το ειδύλλιο.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ