Μαίρη Συνατσάκη: Έπεσε θύμα διάρρηξης – ΒΙΝΤΕΟ

Την πιο περίεργη εβδομάδα της ζωής της δηλώνει πως πέρασε η Μαίρη Συνατσάκη, καθώς πριν λίγες μέρες διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι της στην Αθήνα.

Η παρουσιάστρια και influencer αποφάσισε να μοιραστεί την εμπειρία της με τους συνδρομητές της στο youtube: «Γύρισα από την πρόβα και άνοιξα την πόρτα και είδα πως ήταν το σπίτι μου. Δεν το πίστευα. Έχω δει την θετική πλευρά, όμως ακόμη δεν μπορώ να κοιμηθώ σπίτι μου. Δεν ξέρω τι θα κάνω, ακόμη σκέφτομαι πολλά». Η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να τονίσει πως ακόμα μέσα σε αυτό το δυσάρεστο συμβάν υπήρχαν αρκετά θετικά, όπως το ότι δεν βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της διάρρηξης, αλλά και το ότι δεν της πήραν πολλά πράγματα, παρά μόνο λίγα κοσμήματα και αντικείμενα αξίας.

Συγκεκριμένα, δήλωσε χιουμοριστικά: «Δεν ξέρω. Ή έχω γίνει ρομπότ ή έχω αρχίσει να βλέπω τη ζωή αλλιώς». Πάντως, η διάσημη influencer δήλωσε πως ήδη η νέα εβδομάδα ξεκίνησε καλύτερα για εκείνη μετά τα τόσο θετικά σχόλια που άκουσε για την συμμετοχή του brand της «project soma» στο επεισόδιο του GNTM που προβλήθηκε τη Δευτέρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ