Μαίρη Κατράντζου: Παραμυθένιος γάμος στις Σπέτσες για τη διάσημη σχεδιάστρια μόδας

Η Μαίρη Κατράντζου μπορεί να μένει μόνιμα στο Λονδίνο όμως επέλεξε τις Σπέτσες για να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Ο γάμος της διάσημης σχεδιάστριας μόδας έγινε την Πέμπτη σε ένα σκηνικό παραμυθένιο.

Το νυφικό που σχεδίασε η Μαίρη Κατράντζου για την ωραιότερη στιγμή της ζωής της ήταν ένα φόρεμα με αέρα 50s, μίνιμαλ σε λευκό χρώμα.

Συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού ανέβασαν στιγμιότυπα στο Instagram.

Ο σύζυγος της Μαίρης Κατράντζου, καθηγητής Μάριος Πολίτης, αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και πήρε το διδακτορικό του στην Κλινική Νευροεπιστήμη από το Imperial College του Λονδίνου.

Σήμερα διευθύνει την Ομάδα Απεικόνισης της Νευροεκφύλισης στο King’s College και η έρευνά του εστιάζει στη χρήση διάφορων απεικονιστικών τεχνικών για τη μελέτη της αιτιολογίας και της παθοφυσιολογίας των νευροεκφυλιστικών διαταραχών.

Η Μαίρη Κατράντζου είναι ένα φαινόμενο στον κόσμο της μόδας αφού μπορεί και ανταγωνίζεται διεθνή brands που ξοδεύουν εκατομμύρια για διαφήμιση και μάρκετινγκ.

Η βασίλισσα της ποπ Μπιγιονσέ αγαπά τα ρούχα της Μαίρη Κατράντζου και το αποδεικνύει στην εκρηκτική εμφάνισή της στο τραγούδι Water για το νέο της visual album “Blackistheking”. Και δε φορά μόνο η Μπιγιονσέ της δημιουργίες αλλά και οι χορεύτριες που τη συνοδεύουν.

Η Μπιγιονσέ δεν είναι η μόνη που προτιμά τις γεμάτες χρώμα δημιουργίες της. Από τη Μισέλ Ομπάμα, την Αντέλ, την Κέι Μπλάνσετ, την Ριάνα και τη Λέιντι Γκάγκα, μέχρι την Τέιλορ Σουιφτ και τη Λίζο, όλες έχουν προτιμήσει τις εκπληκτικά κομψές δημιουργίες του κοριτσιού από την Ελλάδα που είναι πάντα ντυμένη στα μαύρα.

Απλή και ευγενική η Μαίρη Κατράντζου λατρεύει την Ελλάδα και βρίσκει κάθε φορά ευκαιρία να το διαλαλήσει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ