Μαίρη Ευαγγέλου: «Με τον Νίκο Δαδινόπουλο ήμασταν χώρια πριν να φύγει από τη ζωή, αλλά η αγάπη είναι αγάπη»

Το παιδί θαύμα του ελληνικού κινηματογράφου, η Μαίρη Ευαγγέλου άφησε τον κινηματογράφο και ζει σε ένα χωριό της Εύβοιας με 50 κατοίκους, την Αβγαριά.

Ευρυδίκη: Οι εμπειρίες από την Eurovision, η λαχτάρα να γίνει γιαγιά και η αποκάλυψη για την ηλικία της

«Παιδί θαύμα, δεν είμαι πια, αλλά έχει μείνει το θαύμα. Ήρθαμε εδώ ψάχνοντας να βρούμε κάτι και τελικά όταν ήρθα σε αυτό το χωριό -είναι πολλά τα χρόνια βέβαια- είδα έναν παράδεισο. Από το 2011 και μετά ζω μόνιμα εδώ και είμαι ευτυχισμένη», είπε η ηθοποιός στον Νίκο Νικόλιζα και στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» που ταξίδεψαν για να τη συναντήσουν στο σπίτι της.

Οι αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Νίκο Δαδινόπουλο

«Με τον Νίκο Δαδινόπουλο ήμασταν χώρια πριν να φύγει από τη ζωή, αλλά η αγάπη είναι αγάπη. Δεν είναι μόνο το παιδί που μας ενώνει, μας ένωναν ατελείωτα πράγματα, απλά είχαμε έναν όχι και τόσο ευχάριστο χωρισμό. Όταν έμαθα ότι υπάρχει πρόβλημα έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ο χωρισμός ήταν περισσότερο απόφασή μου. Όταν δυο άνθρωποι χωρίζουν και δεν ξαναβρίσκονται μαζί, σημαίνει ότι αυτό έπρεπε να συμβεί», εκμυστηρεύτηκε η Μαίρη Ευαγγέλου.

Ηλιάνα Μαυρομάτη: Η απώλεια του αδελφού της, η λατρεία στη μητέρα της, η δύσκολη εφηβεία και ο έρωτας

Οι ταινίες του ’60 και το «Λούνα Παρκ»

«Δεν έχω κάνει πολλές ταινίες, έχω κάνει 20. Αν εγώ ήμουν παιδί θαύμα ο Βασίλης Καΐλας τι ήταν; Υπεράνθρωπος. Γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους, ήμουν εκπληκτική επαγγελματίας. Είχα και κάτι άλλο που τότε συνέφερε. Ήταν πάρα πολύ ακριβό τότε το φιλμάκι και τα έλεγα και δεν υπήρχαν στοπ, οπότε βοηθούσε κι αυτό. Έχω κάνει και πολύ παιδικό θέατρο, ραδιόφωνο που το λατρεύω. Εκείνη την εποχή υπήρχε η φάση του μελό. Μετρούσαν την επιτυχία ανάλογα με τα χαρτομάντηλα. Πολύ φτωχά ήταν όλα. Με ελάχιστα χρήματα προσπαθούσαν να κάνουν μια ταινία και αυτή να έκοβε πολλά εισιτήρια.

Εκείνη την εποχή το αστέρι πριν από τον Νίκο Ξανθόπουλο, ήταν ο Ανδρέας Μπάρκουλης. Θυμάμαι να είναι ο γλυκύτερος άνθρωπος. Ο Νίκος Ξανθόπουλος ήταν πολύ πιο μετρημένος και σοβαρός», ανέφερε ακόμα η ηθοποιός η οποία μίλησε και για τη συνεργασία της με τον Γιάννη Δαλιανίδη στο «Λούνα Παρκ» δηλώνοντας ότι ήταν καλός σκηνοθέτης, αλλά δεν ήταν «εύκολος».

Μάρκος Σεφερλής – Γιώργος Λαμπάτος: Η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση μετά τις δικαστικές διαμάχες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ