Μαίρη Χρονοπούλου: «Υποστηρίζεται μηχανικά, αλλά δεν βλέπω να έχει προοπτικές» λέει νευροχειρουργός

Αγωνία επικρατεί για την Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» ύστερα από ατύχημα που είχε μέσα στο σπίτι της, το μεσημέρι της Κυριακής.

Μάκης Δελαπόρτας για Μαίρη Χρονοπούλου: «Προσευχόμαστε για εκείνη» – Τι είπε για την κατάσταση της υγείας της ηθοποιού

Η αγαπημένη ηθοποιός έπεσε στα σκαλάκια που βρίσκονται έξω από το δωμάτιό της, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι. Η γυναίκα, που την βοηθάει, έλειπε εκείνες τις ώρες και όταν επέστρεψε την βρήκε πεσμένη στο πάτωμα. 

Η κατάσταση της υγείας της Μαίρης Χρονοπούλου χαρακτηρίζεται «πολύ βαριά» και «κρίσιμη». Όπως δήλωσε στη Super Κατερίνα ο νευροχειρουργός, Γιώργος Στράντζαλης, η ηθοποιός υποστηρίζεται μηχανικά.

Αγωνία για την Μαίρη Χρονοπούλου: «Την βρήκα στο πάτωμα χωρίς τις αισθήσεις της» – Συγκλονίζει η περιγραφή για το ατύχημά της

«Εγώ το έμαθα από τον βοηθό μου. Αυτό που βλέπω στην αξονική τομογραφία είναι μια βαριά βλάβη στον εγκέφαλο από τραύμα. Η κατάστασή της είναι πολύ βαριά. Είναι η ηλικία βέβαια και κάποια προβλήματα υγείας που προϋπήρχαν. Όλα μαζί. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Τη βάλαμε στην εντατική θεραπεία, την υποστηρίζουμε, αλλά δεν βλέπω να έχει προοπτικές» είπε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ