Μαίρη Χρονοπούλου: «Θέλει να ζήσει, αγαπάει την ζωή, αγαπάει τους ανθρώπους» λέει ο πνευματικός της

Στην εντατική του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται η Μαίρη Χρονοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός δίνει μάχη για την ζωή της, μετά το ατύχημα που είχε μέσα στο σπίτι της. Σήμερα (3/10) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε ο πνευματικός της Μαίρης Χρονοπούλου, πατέρας Ποιμένας.

«Είχε μείνει μόνη της την Κυριακή, γιατί η υπηρεσία της παίρνει ρεπό. Ήθελε να πάει μέχρι τη κουζίνα, έπεσε κάτω, χτύπησε στο κεφάλι και όταν γύρισε η υπηρεσία την βρήκε. Καλέσαμε μετά το ασθενοφόρο και την πήγαν στο νοσοκομείο, αλλά είναι κρίσιμη η κατάστασή της» εξήγησε αρχικά ο πατέρας Ποιμένας.

«Είναι στην εντατική, προσευχή κάνουμε και εμείς. Όλοι πρέπει να κάνουμε προσευχή για τη Μαίρη, να της δώσει ο Θεός την υγεία της. Γιατί δεν είναι το σώμα, είναι η ψυχή πιο πολύ. Η Μαίρη θέλει να ζήσει, αγαπάει την ζωή, αγαπάει τους ανθρώπους. Εμείς σχεδόν καθημερινά την βλέπουμε γιατί είμαστε δίπλα ακριβώς και ότι χρειάζεται μας παίρνει τηλέφωνο. Η οικονόμος της την κοίταζε σαν μωρό, αλλά έτσι είχε το κακό τώρα» προσέθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ