Μαίρη Χρονοπούλου: Η ανάρτηση για τον Αλέκο Αλεξανδράκη και το μήνυμα για τη μοναξιά

Η Μαίρη Χρονοπούλου, το τελευταίο διάστημα είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media.

Η αγαπημένη ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία της μαζί με τον Αλέκο Αλεξανδράκη.

“Όταν τα αστέρια ανταμώνουν σε μια ταινία. Ο σούπερ όμορφος Αλέκος Αλεξανδράκης προσπαθεί να κερδίσει δυναμικά τη Μαίρη Χρονοπούλου” γράφει στη λεζάντα.

“Από ότι θυμάμαι το τέλος αυτής της σύμπραξης δεν ήταν και πολύ καλό. Σεναρίου επιτρέποντος. Σήμερα αναπολώντας τα γυρίσματα αυτής της ταινίας νιώθω αφάνταστα την έλλειψη του Μάνου Κατράκη, του Αλέκου Αλεξανδράκη και της γλυκιάς, γλυκιάς Ζωίτσας. Είναι φρικτό να μένεις μόνος. ΜΑΙΡΗ” προσέθεσε.

Δείτε την ανάρτηση που δημοσίευσε η Μαίρη Χρονοπούλου

Ένα απόσπασμα από ταινία που έπαιξαν μαζί:

Η Μαίρη Χρονοπούλου για τον Νίκο Κούρκουλο

Η Μαίρη Χρονοπούλου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Νίκο Κούρκουλο σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, λέγοντας πως ο αξέχαστος ηθοποιός ήταν ο αδελφός, ο φίλος, ο πατέρας που δεν είχε ποτέ.

“Δεν ήμασταν όλοι φίλοι στο θέατρο, είχα δύο τρεις λατρεμένους σαν τα αδέλφια και τον πατέρα που δεν είχα. Ο Νίκος Κούρκουλος ήταν ένας από αυτούς και κλείναμε 52 χρόνια φιλίας, όταν πέθανε” περιέγραψε.

“Λατρεμένος πατέρας κι αδερφός που δεν είχα και λατρεμένη αδερφή που δεν είχε. Γνωριστήκαμε όταν ήταν πρωτοετής στην σχολή κι εγώ στην σχολή Αρχαίου Δράματος, ήμασταν αδέρφια. Μου παρείχε προστασία, σκοτωνόταν για εμένα και το είχα ανάγκη αυτό” πρόσθεσε η Μαίρη Χρονοπούλου.

“Δεν είχα αδέρφια και πατέρα, που με είχε εγκαταλείψει και ο Νίκος ήταν τα πάντα για εμένα. Δεν τον ερωτεύτηκα ποτέ, ήταν σαν αδερφός μου. Έπαιζε ξύλο με τους συντρόφους μου, όταν με καταπίεζαν κι ήταν τέλειο παιδί” υπογράμμισε η ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ