Μαγειρίτσα από την Μπαρμπαρίγου

Μαγειρίτσα από την Μπαρμπαρίγου

 

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου δίνει συμβουλές για μια τέλεια μαγειρίτσα.

-Για να φτιάξουμε την ωραιότερη μαγειρίτσα πρέπει να διαλέξουμε εντεράκια από μικρό αρνί η κατσίκι και αυτό γιατί τρέφονται μόνο με γάλα και δεν θα βγάζουν βαριά μυρωδιά.

-Ζεματάμε τα εντεράκια και την συκωταριά αφού τα καθαρίσουμε για να φύγει η έντονη μυρωδιά αλλά και για να μπορούμε να τα ψιλοκόψουμε, αλλιώς μας γλιστράνε.

-Το ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι χειλώνει την μαγειρίτσα.

-Κάνουμε το αυγολέμονο πάντα την τελευταία στιγμή για να μην χρειαστεί να ξαναζεστάνουμε και μας ψηθεί το αυγό.

 

Πηγή: faysbook.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ