Mad Clip: Δύο χρόνια από τον θάνατό του – «Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση της αδελφής του

Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (2/9) από την ημέρα που έφυγε από την ζωή ο Ελληνοαμερικανός τράπερ Mad Clip. Ο ράπερ σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη στις 2 Σεπτεμβρίου, τα ξημερώματα, ενώ επέστρεφε από το γλέντι του γάμου της μάνατζέρ του. Ήταν μόλις 34 ετών.

Ο Mad Clip με τα τραγούδια, τα οποία μέχρι και σήμερα σημειώνουν τεράστια επιτυχία, άφησε το στίγμα του στην ελληνική ραπ/τραπ σκηνή. Το πόσο αγαπητός και δημοφιλής ήταν αποδείχθηκε και σήμερα τα ξημερώματα, καθώς θαυμαστές του βρέθηκαν στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή, προκειμένου να τον τιμήσουν.

Ο Fy που υπήρξε στενός φίλος και συνεργάτης του μοιράστηκε ένα βίντεο από το σημείο, ενώ και άλλα στιγμιότυπα αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Askunk Rap Media (@askunkfunk)

 

Χαρακτηριστικό της φιλίας που έδενε τον Mad Clip και τον Fy, είναι και η κίνηση του τράπερ να αλλάξει σήμερα την φωτογραφία προφίλ του και να βάλει μία στην οποία απεικονίζεται ο αδικοχαμένος φίλος του.

Μάλιστα στις 7 Σεπτεμβρίου του 2021, 5 ημέρες μετά τον θάνατο του ράπερ, ο Fy είχε προχωρήσει και στην δημιουργία ενός τεράστιου graffiti αφιερωμένο στο Mad Clip.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσους ήρθαν χτες και βοήθησαν, είτε με την παρουσία τους είτε στη διαδικασία, στο σχέδιο, είτε στα χρώματα που βάλαν από την τσέπη τους. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα πνίξω το Instagram μου με τους πόνους μου, γι’ αυτό και τα τελευταία post που έχω ανεβάσει είναι μόνο οι χαρές μου. Αυτό είναι για σένα απ όλους μας αδερφέ, ξέρω ότι θα το λάτρευες. I love you till death and after» έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας που είχε κοινοποιήσει τότε.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PRINCE👑 (@priince.fy)

«Αδερφέ μου πέρασαν 2 χρόνια χωρίς το χαμόγελό σου»

Η αδελφή του Mad Clip, Aspa, που ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι ανέβασε δύο post, στο προσωπικό της προφίλ στο instagram, για την συγκεκριμένη ημέρα. «Αδερφέ μου πέρασαν 2 χρόνια χωρίς το χαμόγελό σου, την αγάπη σου τα αστεία σου. Εύχομαι από εκεί ψηλά να με βλέπεις και να είσαι περήφανος για μένα. Θα σε αγαπώ και θα σε τιμώ μέχρι την τελευταία μου μέρα. Rest in heaven» έγραψε.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ