“Λύγισε” on camera η Πηγή Δεβετζή μιλώντας για τον πατέρα της

Η Πηγή Δεβετζή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA και μοιράστηκε τις αναμνήσεις της από τα Χριστούγεννα των παιδικών της χρόνων, ενώ αναφέρθηκε και στον πατέρα της που έχει φύγει από την ζωή.
«Πολλές είναι οι αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια τα Χριστούγεννα, όταν ζούσε και ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου που ήμασταν όλοι μια ευτυχισμένη οικογένεια, όχι ότι τώρα δεν είμαστε, αλλά μας λείπει πάρα πολύ. Έχω όμορφες αναμνήσεις από την οικογένεια μου. Το δώρο που θυμάμαι είναι ένα ποδήλατο. Πάντα έγραφα γράμμα και ζητούσα από τον Άγιο Βασίλη αθλητικά είδη. Με τόσα χρόνια πρωταθλητισμού, έλειπα πάρα πολύ καιρό από το σπίτι μου. Αυτές οι γιορτές είναι χαραγμένες στο μυαλό μου και δεν θέλω να κάνω ποτέ γιορτές χωρίς την οικογένειά μου”, είπε αρχικά η Πηγή Δεβετζή στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”.

«Θα έλεγα σ’ αγαπώ στην μαμά μου, στον αδελφό μου και σε όλη την οικογένειά του και σε πάρα πολύ εκλεκτούς φίλους. Μου λείπει ο πατέρας μου», είπε φανερά συγκινημένη.

«Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο υγεία, να έχουμε αγάπη στην καρδιά μας και στην ψυχή μας γιατί μόνο έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά», κατέληξε η Πηγή Δεβετζή.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο με τα όσα είπε η Πηγή Δεβετζή

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ