Στάθης Παναγιωτόπουλος: Το στοιχείο που τον “καίει” – Πού επικεντρώνονται οι έρευνες των Αρχών

Τουλάχιστον άλλες επτά γυναίκες – πέρα από τις δύο καταγγέλλουσες – απεικονίζονται στα βίντεο που ανέβαζε στο διαδίκτυο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, όπως προκύπτει από την έρευνα των δικηγόρων των θυμάτων.

Κάποιες γνωρίζουν ότι οι ερωτικές τους πράξεις καταγράφονταν, δεν γνωρίζουν όμως αν έχουν αναρτηθεί σε κάποια ιστοσελίδα, ενώ άλλες δεν ξέρουν εάν υπήρξε καταγραφή των ιδιωτικών τους στιγμών.

Το τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. διεξάγει μεθοδικές έρευνες – και με βάση τα στοιχεία που παρουσίασε ο δικηγόρος της μίας καταγγέλλουσας Απόστολος Λύτρας- προκειμένου να ταυτοποιηθούν και οι υπόλοιπες κοπέλες που εμφανίζονται σε ισάριθμα βίντεο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, οι αστυνομικοί λένε πως η ομολογία του Στάθη Παναγιωτόπουλου ότι δημιούργησε δικό του κανάλι, δείχνει πως δεν πρόκειται για εκδικητική πορνογραφία, αντίθετα με την αρχική εικόνα που υπήρχε, αλλά ότι ο παρουσιαστής δημιουργούσε σχέσεις με κύριο σκοπό να ανεβάσει τέτοιου είδους πορνογραφικό υλικό στο κανάλι του. Κι αυτό, προκύπτει, από το γεγονός ότι τα βίντεο ανέβηκαν στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια των σχέσεών του με τις γυναίκες-θύματα και όχι στη συνέχεια, ως μια μορφή εκδίκησης. Συνεπώς, η αστυνομία εκτιμά ότι αυτός ήταν ο κύριος στόχος του.

Επίσης, σύμφωνα με το MEGA, οι αστυνομικοί επισημαίνουν πως ο ισχυρισμός του Στάθη Παναγιωτόπουλου ότι άλλοι ανήρτησαν τα βίντεο στα διεθνή sites στο εξωτερικό αφού τα πήραν από το δικό του, προσωπικό κανάλι, δεν φαίνεται να ευσταθεί για τον εξής λόγο: αυτές οι αναρτήσεις φαίνεται να έχουν γίνει με κωδικό όνομα που περιλαμβάνει την ηλικία του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Και αυτό, οι αστυνομικοί δεν το θεωρούν συμπτωματικό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ