Πηγή Δεβετζή: Είχε σχέση με τον σύντροφο της Ιωάννας Μαλέσκου; – Aυτή είναι η αλήθεια

Ερωτήματα ξεσήκωσε η κίνηση του φημολογούμενου συντρόφου της Ιωάννας Μαλέσκου να διαγράψει από τα social media φωτογραφίες με την Πηγή Δεβετζή. Είχαν άραγε οι δυο τους σχέση στο παρελθόν;

Η Πηγή Δεβετζή μιλώντας στο ΟΚ είχε αναφέρει σχετικά με παρελθοντική σχέση της που δεν κατέληξε σε γάμο: «Δεν μαλώσαμε. Τέλειωσε αυτή η σχέση και μου υποσχέθηκε ότι θα ήταν πάντα στο πλευρό μου. Τελικά δεν ήταν, αλλά δεν έχει σημασία. Αυτό που λέω είναι ότι στη ζωή μας κάποιοι κύκλοι κλείνουν για να ανοίξουν κάποιοι άλλοι. Ίσως στην πορεία να μην ήμασταν ευτυχισμένοι, οπότε καλύτερα που έγιναν έτσι τα πράγματα».

Όσο για το αν αυτή η σχέση ήταν ο Κωνσταντίνος Δανιάς, η Ολυμπιονίκης μιλώντας στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” απάντησε: «Έχω αποφασίσει να μην δημοσιοποιώ ούτε τις προσωπικές ούτε τις φιλικές μου σχέσεις. Όταν είμαι με κάποιον σοβαρά, τότε θα το πω. Σχετικά με τον Δανιά, θα σου πω μόνο ότι με είχε καλέσει για να κάνω κάποιες απονομές στους αθλητές σε ένα τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε τον Μάιο. Μου θύμισε ότι συναντηθήκαμε πρώτη φορά στους ξενώνες του ΟΑΚΑ. Κρατήσαμε επαφή και σχεδιάζαμε να συνεργαστούμε σε κάτι που ετοίμαζε για το beach volley».

Όσο για την κίνησή του να εξαφανίσει από το προφίλ του στα social media τις κοινές τους φωτογραφίες, η Πηγή Δεβετζή σχολίασε: «Μου έκανε κι εμένα εντύπωση γιατί θεωρούσα ότι είχαμε μια ωραία σχέση. Είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά έβαλα στην καρδιά μου. Μου φάνηκε πολύ περίεργο που έσβησε τη φωτογραφία μας. Αλλά για να το κάνει, προφανώς θα είχε τους λόγους του».

Όσο για το αν πίσω από αυτήν την κίνηση θα μπορούσε να κρύβεται η Ιωάννα Μαλέσκου, με την οποία οι φήμες λένε ότι το τελευταίο διάστημα είναι ζευγάρι, η Πηγή Δεβετζή δήλωσε: «Δεν ξέρω. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την κίνηση. Κι εγώ στο Facebook μου έχω φωτογραφίες με πρώην σχέσεις μου, αλλά και με φίλους με τους οποίους μπορεί να μην μιλάω τώρα. Αν τις διέγραφα, θα ήταν σαν να διαγράφω όλο το παρελθόν μου και τις επιλογές μου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ