Λιάγκας: Έχω χάσει τον έλεγχο 2-3 φορές – Κάνω λάθη

Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν καλεσμένος στο “Ενώπιος Ενωπίω” και μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για την πορεία του αλλά και τα λάθη που έχει κάνει.

«Οι ίδιοι που σε βρίζουν, μετά από καιρό μπορεί να σε αγαπήσουν. Όταν επιλέγεις να κάνεις δημοσιογραφία με άποψη, μοιραία κάποιοι θα συμφωνήσουν και κάποιοι θα διαφωνήσουν», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Για τον ανταγωνισμό και την ένταση που ανεβαίνει στην πρωινή ζώνη: «Δεν είναι οι ζώνες, είναι τα πρόσωπα. Κάποιοι τα στρογγυλεύουν. Θεωρώ ότι έχω το πιο ευτυχισμένο πάνελ, γιατί το φίδι από την τρύπα το βγάζω εγώ».

Αναφορικά με την τηλεθέαση απάντησε: «Τα νούμερα με βρίσκουν στο γραφείο εδώ. Όταν με έβρισκαν σπίτι ήταν το πρώτο που έβλεπα. Προφανώς και επηρεάζουν την ατζέντα της εκπομπής, πολύ. Η επιλογή των θεμάτων είναι θέμα αισθητικής, αλλά η έκθεση έχει να κάνεις κυρίως με το αν ο κόσμος ενδιαφέρεται».

Για το πώς βρίσκεται ανάμεσα σε ενημέρωση και ψυχαγωγία: «Εκ του αποτελέσματος γίνεται, γιατί πάω προς δημοσιογραφικά και ενημερωτικά μονοπάτια τελευταία. Έλεγα το δελτίο ειδήσεων του Star, καθαρόαιμο lifestyle. Αυτό με περιχαράκωσε και με κατέταξε στην ψυχαγωγία. Βγήκα στην πιάτσα και ζήταγα δουλειά και δεν μου έδινε κανείς, είχα πάρει στάμπα light, μετά μου ήρθε πρόταση από την ψυχαγωγία με πολλά περισσότερα λεφτά, άρα ήταν ο εύκολος δρόμος, βάζοντας και τη δική μου δημοσιογραφική πινελιά».

«Νιώθω πιο καλά στο δικό σου κοστούμι, του ανθρώπου που παίρνει συνέντευξη. Θα κρατούσα μόνο αυτό, αυτό χαίρομαι περισσότερο, τις συνεντεύξεις», δήλωσε.

«Χάνω τον έλεγχο, τον έχω χάσει 2-3 φορές, έχω κάνει λάθη χωρίς καμία σκοπιμότητα. Δεν έχω τρελαθεί ποτέ από την τηλεθέαση, το πάθος της στιγμής του σχολίου μπορεί να με κάνει να χάσω το μέτρο. Η λογική της πολιτικής ορθότητας μας έχει κάνει να βρούμε την ισορροπία. Πράγματα που λέγαμε πριν από 10 χρόνια, τώρα δεν μπορούμε να τα πούμε στην τηλεόραση. Έχω μπει στο λιγότερο καλούπι που θα μπορούσα να μπω», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ