Λένα Δροσάκη: Σπάει τη σιωπή της για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη – «Αρρώστησα, το έζησα ξανά»

Η Λένα Δροσάκη είναι μία από τις γυναίκες που μίλησε ανοιχτά για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και την καταγγελία που έκανε για σεξουαλική παρενόχληση.

Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, μιλώντας στο MEGA η ηθοποιός που παίζει στη σειρά «Το αύριο μας ανήκει», είπε ότι «έχω μιλήσει ανοιχτά για την καταγγελία. Θα μάχομαι και θα παλεύω μέχρι να εξαλειφθεί αυτή η δήθεν εξουσία που επιβάλλεται βίαια. Σε κάθε πλάσμα που του συμβαίνει, είτε αφορά εμένα είτε κάποιον άγνωστο, θα παλεύω για αυτό το κίνημα».

Η Λένα Δροσάκη τόνισε ότι «στην αρχή, όταν ήρθε η ιστορία στο φως, αρρώστησα και ανέβασα πυρετό. Ήρθε στην επιφάνεια πάλι, το έζησα πάλι, λέγοντας το. Μετά προσπαθούσα να είμαι λειτουργική γιατί είχα και το παιδί. Οπότε προσπαθούσα να αποστασιοποιηθώ» και πρόσθεσε:

Λένα Δροσάκη

«Δεν ήταν εύκολο. Έκλεινα τηλεοράσεις, δεν διάβασα τι έλεγαν, προσπαθούσα να προστατέψω τον εαυτό μου. Μετά ήρθε η αγωνία για το τι θα γίνει. Δεν έχει τελειώσει το θέμα, ένιωσα ανακούφιση για τα πρώτα δείγματα. Το πιο σπουδαίο είναι ότι μέσα από το κίνημα metoo είναι ότι κάτι συνέβη».

Όπως είπε η Λένα Δροσάκη εμφανώς συγκινημένη «εύχομαι η φωνή των ανθρώπων που έχουν πληγές να μην σταματήσει, να μιλάνε και εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου αυτοί οι άνθρωποι που τα κάνουν αυτά, να ζητήσουν βοήθεια. Να μην δίνουν την πληγή τους πάνω σε κάποιον άλλον»

Σχετικά με την συνεργασία του συζύγου της με τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», αποκάλυψε:

«Εξ αρχής ήταν δύσκολο για εκείνον όταν έμαθε για αυτή τη συνεργασία. Το ήξερε και δούλευε μαζί του. Ήταν δύσκολο. Βέβαια, είναι υπέροχος ο Αλέξανδρος γιατί ποτέ δεν το μοιράστηκε και ποτέ δεν μου το φόρτωσε», τόνισε.

Η Λένα Δροσάκη για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

«Αυτό που με συγκινεί είναι ο Αλέξανδρος και το παιδί μου» είπε μεταξύ άλλων η Λένα Δροσάκη.

Όπως τόνισε, «ένιωσα αμέσως ασφάλεια με τον Αλέξανδρο. Είναι κάτι που ερωτεύτηκα σε εκείνον».

Λένα Δροσάκη- Μπουρδούμη

Συνεχίζοντας η ηθοποιός υποστήριξε ότι «σαφώς και έπαιξε ρόλο το ότι είχα αυτόν τον άνθρωπο δίπλα μου όταν αποφάσισα να μιλήσω για όλα αυτά που κουβαλούσα γιατί του είπα τι σκέφτομαι να κάνω και μου είπε «είμαι δίπλα σου».

«Δεν είναι εύκολο να γκουγκλάρεις το όνομά σου και να βλέπεις τι έχει συμβεί. Σκεφτόμουν το παιδί μου, τι θα βλέπει όταν θα μπαίνει αργότερα απλώς έβαλα πάνω από όλα το ότι θα μάθει να λέει «όχι» είπε συγκινημένη και πρόσθεσε ότι «έχω κι εγώ την ανάγκη να προστατεύω αυτό το αθώο πλάσμα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ