Λάκης Γαβαλάς: Η Βίκυ Καγιά δεν χρειάζεται να είναι άλλο στην τηλεόραση – ΒΙΝΤΕΟ

Για τον ρόλο του σε τηλεοπτική σειρά αλλά και τα πρόσωπα της τηλεόρασης μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς, που πραγματοποίησε εμφάνιση – έκπληξη και σε σειρά του Netflix.

Λάκης Γαβαλάς: Εμφάνιση – έκπληξη σε δημοφιλή σειρά του Netflix

«Αυτές οι φυλακές τελικά πρέπει να μου δώσουν τελικά κάποιο επίδομα ή κάποια σύνταξη γιατί και παλιά που ήμουν στην κανονική φυλακή δούλευα και τώρα πάλι δουλεύω. Και τώρα κάνω τον καθηγητή ενώ παλιά έκανα τον κηπουρό που ήμουν τότε στις φυλακές», είπε ο Λάκης Γαβαλάς για τον ρόλο του στην σειρά «Στα σύρματα» της ΕΡΤ.

«Η Βίκυ Καγιά δεν χρειάζεται να είναι άλλο στην τηλεόραση, με αυτή την ποιότητα που διέπει την τηλεόραση», ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς. Και συνέχισε: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θεωρώ ότι είναι ένα έντομο το οποίο πηγαίνει από λουλούδι σε λουλούδι. Εμένα άρχισε να με ενοχλεί αυτό το πράγμα».

Λάκης Γαβαλάς: Γιόρτασε τα 71α γενέθλια του – Η συγκινητική ανάρτηση και η σπάνια ΦΩΤΟ που ανέβασε στο Instagram

Για την κριτή του My Style Rocks Σοφία Χατζηπαντελή ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε: «Αυτή η κοπέλα θα θέλει μεταφραστές, για να καταλάβεις τι λέει».

«Για τον Στέλιο Κουδουνάρη δεν είναι η σωστή του θέση εκεί, δεν θα έπρεπε να δεχτεί ούτε τώρα ούτε πέρυσι να είναι σε αυτή τη θέση. Τον έχω πιο αξιόλογο και πολύ πιο σωστό επαγγελματία», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

Λάκης Γαβαλάς: Η εξομολόγηση για τον γάμο και την πρώην σύζυγό του – «Θα ήθελα να είχα κάνει οικογένεια»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ