Λάκης Γαβαλάς: Ένιωσα ότι εκτέθηκα όταν μπήκα φυλακή – Θεωρώ ότι ήμουν υπερεκτιμημένος από τους ξένους

Συνέντευξη στην εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη έδωσε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αναφέρθηκε και στην εποχή που βρισκόταν στην φυλακή και εξήγησε τον λόγο που δεν ήθελε να προαυλίζεται τις Κυριακές.

Συγκεκριμένα ο Λάκης Γαβαλάς εξομολογήθηκε στη Βάσω Λασκαράκη ότι: «Ένιωσα ότι εκτέθηκα όταν μπήκα φυλακή. Όμως, επειδή μιλάμε για Κυριακές, εγώ και εκεί την γιόρταζα την Κυριακή. Τι έκανα; Δεν έβγαινα στο προαύλιο τις ώρες που προαυλιζόμουν, γιατί εκεί υπήρχαν κάποιοι που είχαν το πλεονέκτημα να έρθουν συγγενείς τους ή φίλοι τους να τους δουν. Ενώ, κανονικά απαγορεύεται την Κυριακή να σε επισκέπτονται.

Εγώ λοιπόν έμενα μέσα στο κελί μου γιατί δεν ήθελα να δω ότι δεν επέτρεπαν σε κάποιον δικό μου να έρθει, γιατί φυσικά το είχα ζητήσει και δεν μου το επιτρέψανε. Οπότε δεν ήθελα να βλέπω αυτή την διάκριση, γιατί θα με έκανε να στεναχωριέμαι.

Θεωρώ ότι προλαβαίνω την στεναχώρια μου με το να κάνω την αυτογνωσία μου και να κάθομαι να σκέπτομαι. Και λέω Λάκη μου “Πόσες Κυριακές σε είχε πάρει ένα ελικόπτερο, σε είχε πάρει ένα σκάφος, σε πήγε δω, σε πήγε κει; Οπότε τώρα γιατί στεναχωριέσαι για το ότι είσαι εκεί και είναι έτσι;”».

«Θεωρώ ότι ήμουν υπερεκτιμημένος, με την καλή έννοια, από τους ξένους και σήμερα ακόμη είμαι. Εάν δεις την ζωή μου στο εξωτερικό, είναι πολύ διαφορετική από εδώ και αυτά είναι τα μπόνους που σου δίνει η ζωή», εξήγησε στη συνέχεια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ